Kiss Music News

Rami Malek a dezvăluit o poveste emoționantă despre Freddie Mercury, la Premiile BAFTA 2019

Iată povestea emoționantă pe care Rami Malek a dezvăluit-o la Premiile BAFTA 2019!

Rami Malek a mai adăugat un trofeu în colecția sa, după ce a fost premiat la BAFTA, la categoria de „Cel mai bun actor în rol principal”, pentru prestația din filmul „Bohemian Rhapsody”. Înainte de începerea galei, actorul a acordat o serie de interviuri pe covorul roșu, în care a dezvăluit o poveste emoționantă despre Freddie Mercury.

Actorul a povestit cum Bob Geldof l-a convins pe Freddie să accepte să cânte alături de Queen, la celebrul concert Live Aid, care a fost transmis în 150 de țări.

Nu știu dacă Bob Geldof mă va ucide pentru că vă spun asta, dar m-am întâlnit cu el zilele trecute și mi-a spus că el l-a sunat pe Freddie, în1985, pentru Live Aid.

Bob i-a spus atunci: 'Freddie, cred că am găsit un eveniment care a fost făcut special pentru tine și Queen. Acest public este făcut pentru tine, Freddie'. Atunci Freddie m-a întrebat la ce mă refer, iar eu i-am spus: ’Este vorba despre întreaga lume!’, iar Freddie mi-a răspuns: ’Ah, înțeleg ce spui!’”, a declarat Rami Malek.

Live Aid a fost concert rock caritabil care a avut loc pe data de 13 iulie, 1985. Evenimentul a fost organizat de către Bob Geldof și Midge Ure în vederea strângerii de fonduri pentru combaterea foametei din Etiopia.  Live Aid a fost evenimentul TV cu cel mai mare număr de spectatori din istorie: un număr de aproximativ 1.9 miliarde de persoane din 150 de țări au vizionat transmisia în direct.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.