Cool Stuff

Emilia Clarke și Jason Momoa, împreună pe scenă la Premiile Oscar 2019. Iată întreaga listă de prezentatori!

Emilia Clarke și Jason Momoa se numără printre prezentatorii Premiilor Oscar 2019!

O nouă serie de prezentatori a fost anunțată pentru cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie 2019. Din noul val de prezentatori fac parte Emilia Clarke și Jason Momoa, pe care abia așteptăm să îi vedem din nou împreună pe scenă.

Printre cei care vor urca pe scena Premiilor Oscar, pentru a dezvălui numele marilor câștigători, se numără și alte nume grele de la Hollywood, printre care: Javier Bardem, Angela Bassett, Chadwick Boseman, Laura Dern, Samuel L. Jackson, Stephan James, Keegan-Michael Key, KiKi Layne, James McAvoy, Melissa McCarthy și Sarah Paulson.

Fanii vor putea urmări gala pe Oscar.com și pe canalele de social media ale Academiei Americane de Film. Live stream-ul va fi ceva nou pentru noi, dar ne va ajuta să creștem popularitea evenimentului și să promovăm fiecare categorie”, a declarat John Bailey, președintele Academiei Americane de Film.

În urmă cu o săptămână a fost anunțat primul val de prezentatori pentru Premiile Oscar, printre care se numără Jennifer Lopez, Charlize Theron, Daniel Craig, Awkwafina, Constance Wu, Tiny Fey, Amy Poehler, Maya Rudolph, Chris Evans, Brie Larson, Whoopi Goldberg, Amandla Stenberg și Tessa Thompson. 

În fiecare an, Premiile Oscar au avut o gazdă celebră, însă pentru prima dată în ultimii 30 de ani, acest lucru nu se va mai întâmpla. Comediantul Kevin Hart a fost nevoit să renunțe la rolul de prezentator pentru gala din 2019, din cauza unor postări homofobe, făcute în urmă cu câțiva ani. De aceea, organizatorii au decis ca anul acesta evenimentul să aibă parte de mai mulți prezentatori faimoși.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.