Kiss Music News

Ariana Grande nu a ajuns la Premiile Grammy, dar s-a lăudat cu rochia pe care trebuia s-o poarte. Iată ce ținută incredibilă își pregătise pentru gală!

Ariana Grande se pricepe de minune să-și facă simțită prezența la evenimente, chiar și atunci când nu participă la ele.

Ariana Grande se pricepe de minune să-și facă simțită prezența la evenimente, chiar și atunci când nu participă la ele. Artista a refuzat să meargă la gala Premiilor Grammy, după ce ar fi avut o dispută cu organizatorii, așa că a decis să urmărească evenimentul de acasă.

Artista avea deja pregătită și rochia pentru eveniment, însă din păcate nu a mai apucat să ajungă cu ea pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Totuși, asta nu oprit-o pe Ariana să realizeze o ședință foto cu ținuta creată de Zac Posen!

Artista s-a fotografiat în diferite colțuri ale casei cu rochia pe care o pregătise pentru Premiile Grammy, iar fanii au putut admira ținuta, lăsându-i o mulțime de comentarii.

Când Zac Posen îți face o rochie la comandă și nici măcar nu mai contează dacă o să cânți sau nu”, a spus Ariana Grande în descrierea fotografiei de pe Instagram, dând de înțeles că a refuzat să participe la Premiile Grammy.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.