Cool Stuff

Zece vedete de la Hollywood care au fost jefuite. Cu ce au plecat hoții din casele vedetelor?

Iată cine sunt vedetele care au fost jefuite de hoții de la Hollywood!

Chiar și cu cele mai avansate sisteme de securitate și cei mai antrenați bodyguarzi, vedetele de la Hollywood au căzut pradă hoților și au rămas fără bunuri. În timp ce unele celebrități au fost jefuite de un singur hoț, altele au fost prada unor grupări mai mari.

Iată mai jos cine sunt vedetele care au fost jefuite și cu ce au plecat hoții din casele acestora!

1. Drake

Drake a fost jefuit în aprilie 2018, când o femeie în vârstă de 24 de ani a plecat din casa artistului cu apă și suc, în valoare de 10 dolari.

2. Rihanna

Rihanna a fost de nenumărate ori victima hoților, însă în 2013 i-a fost vandalizată casa, iar după ce a pornit alarma, hoții s-au speriat și au plecat fără să fure nimic. 

3. Kim Kardashian

În timpul Săptămânei Modei de la Paris, lui Kim Kardashian i s-au furat din camera de hotel bunuri în valoare de 11 milioane de dolari, inclusiv inelul cu diamant, în valoare de 4 milioane de dolari. 

4. Miley Cyrus

Miley a  fost victima hoților de trei ori, în doi ani. I-au furat lucruri în valoare de 100 de milioane de dolari și un Maserati Quattroporte.

5. Kendall Jenner

În 2017, casa lui Kendall din Hollywood a fost spartă, iar hoții au plecat cu bijuterii în valoare de 200 de mii de dolari.

6. Orlando Bloom

Hoții au furat din casa actorului bijuterii în valoare de 500 de mii de dolari, o geantă de laptop Louis Vuitton, câteva ceasuri Rolex și o rochie semnată Alex Perry, care a aparținut fostei soții a lui Orlando, modelul Miranda Kerr. 

7. Paris Hilton

Paris Hilton a fost ținta hoților Bling Ring, un grup de șapte persoane, care au jefuit casele vedetelor din 2008 până în 2010. Vedeta a fost constant jefuită de respectivii hoți, însă nu și-a dat seama până când nu a observat că îi lipsesc bunuri în valoare de aproximativ 2 milioane de dolari.

8. Jason Derulo

Hoții i-au furat lui Jason lucruri în valoare de 680 de mii de dolari, în timp ce angajații dormeau. 

9. Hilary Duff

Hilary Duff a fost victima unui jaf în 2017, atunci când un hoț a intrat în casa ei din Beverly Hills, în timp ce ea se afla în vacanță. Lui Hilary i s-au furat bunuri în valoare de mii de dolari. 

10. Chris Brown

Chris Brown a rămas fără 50 de milioane de dolari și bunuri personale, după ce i-a fost jefuită casa din San Fernando Valley. 

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.