Kiss Music News

Sam Smith, rușinat în trecut de imaginea sa: „Mă înfometam săptămâni întregi!”

Sam Smith le-a dezvăluit fanilor săi că ani de zile s-a luptat cu anxietatea, din cauza greutății sale.

Sam Smith le-a dezvăluit fanilor săi că ani de zile s-a luptat cu anxietatea, din cauza greutății sale. Artistul de 26 de ani, a postat de curând pe Instagram o fotografie în care apare la bustul gol, fiind îmbrăcat doar cu o pereche de jeanși, imaginea fiind însoțită de următorul mesaj: „În trecut, am făcut o ședință foto și trebuia să port doar un tricou pe mine, iar pentru asta m-am înfometat cu câteva săptămâni întregi, înainte”.

Se pare că acum, artistul stă mai bine cu încrederea de sine și a învățat să-și iubească trupul: „Ieri am ales să ripostez.  Vreau să mă accept așa cum sunt și să încetez să îmi doresc alt piept, alte șolduri și alte forme decât cele pe care mama și tata mi le-au dăruit și pe care le iubesc necondiționat”.

Imaginea postată de Sam Smith a fost surprinsă de fotograful Ryan Pfluger, care a mai colaborat în trecut cu Shawn Mendes și Nelly Furtado.

Unii vor crede că sunt un narcisist și un lăudăros, dar voi știți că am avut nevoie de mult curaj pentru a face asta și pentru a trece peste trauma corporală din copilărie”, a declarat Sam Smith.

În 2015, Sam Smith a slăbit considerabil, în urma unei diete sănătoase, declarând că Amelia Freer Amelia a fost cea care l-a ajutat să urmeze acest stil de viață.

Nu am mai mâncat ca un porc – asta încerc să fac și acum. E foarte dificil, iubesc mâncarea atât de mult, este o luptă constantă. Mereu va fi o luptă, dar eu încerc să îi fac față”, a declarat artistul, la Premiile Grammy din 2016.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.