Cool Stuff

Ce părere au actorii de la Hollywood despre Ziua Îndrăgostiților. Merită sărbătorită sau nu?

Valentine’s Day a devenit în ultimii ani mai mult o sărbătoare comercială, decât o ocazie de celebrare a iubirii.

Valentine’s Day a devenit în ultimii ani mai mult o sărbătoare comercială, decât o ocazie de celebrare a iubirii, iar vedetele de la Hollywood au diferite păreri despre această dată din calendar. În timp ce unele staruri susțin că 14 februarie este ziua perfectă pentru un strop de romantism, altele dezaprobă această sărbătoare.

Ian Somerhalder

Obișnuiam să cred că această zi este o conspirație a florarilor și a ciocolatierilor”, spunea Ian Somerhalder în 2015. „Dar am realizat că dacă rezervăm măcar o zi din an pentru a celebra iubirea din viețile noastre, e foarte important, și așa ar trebui să facem mereu.  Să celebrăm iubirea din viața noastră – fără dragoste lumea nu ar mai funcționa!”

În același timp, Ian a dat de înțeles că Valentine's Day nu înseamnă să cheltui o mulțime de bani: „Asta e partea care mă întristează. Iubirea ar trebui să fie simplă – o vorbă sau un gest de iubire nu ar trebui să fie judecat după preț”, a spus actorul.

Neil Patrick Harris

Celebrul actor din „How I Met Your Mother” este un fan al zilei de 14 februarie: „Le urez tuturor un Valentine’s Day fericit! Indiferent că ești într-o relație sau nu, ai grijă să le arăți celor dragi că îi iubești”, a spus Neil Patrick Harris în 2013.

Ashton Kutcher

Deși a jucat în 2012 în filmul „Valentine's Day”, Ashton Kutcher nu este un fan al acestei zile. „Urăsc Valentines Day. Nu suport ziua asta. Cred că în fiecare zi ar trebui să fim romantici. Cred că ar trebui să celebrezi dragostea 364 de zile din an. Și de Valentine’s Day, ar trebuie să le spui celor pe care îi urăști că nu îi suporți deloc. Așa ar fi o zi pentru ură și 364 de zile pentru iubire”, a declarat Ashton.

Nina Dobrev

Nina Dobrev nu știe în ce tabără se află când vine vorba de 14 februarie: „Valentine’s Day este una din acele zile pe care le-as aprecia dacă aș avea un iubit, mi s-ar părea cel mai tare lucru din lume, dar când sunt single îmi doresc ca această zi să nu existe deloc”.

Blake Lively

Dacă acum la 30 de ani nu suport deloc această sărbătoare, îți dai cum mă simțeam în timpul școlii”, a spus anul trecut Blake Lively, postând o fotografie în care mânca o prăjitură în formă de inimioară.

Anna Kendrick

Anna Kendrick  a dezvăluit într-un interviu pentru InStyle că i-a dăruit mai de mult unui iubit o spatulă, „pentru că avea nevoie de ea. Nu a fost ceva romantic, dar i-am împachetat-o cu hârtie roz”, a  spus actrița.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.