Kiss Music News

Lady Gaga ar fi rămas din nou fără logodnic. Ce spun sursele despre relația celor doi!

Iată ce spun persoanele apropiate despre Lady Gaga și agentul ei!

Surse apropiate cuplului au declarat că Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit la numai patru luni de când au dezvăluit că s-au logodit.

O sursă a declarat că Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit și că el „încearcă cu disperare să se împace cu ea”. Însă, alte două surse au spus că cei doi formează în continuare un cuplu.



Fanii cred că cei doi nu mai sunt împreună, după ce Christian Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, artista nu a purtat nici inelul de logodnă.

Nu a purtat inelul din cauza recitalului. Au făcut o pauză de la planurile de nuntă până când se termină sezonul atât de aglomerat al lui Lady Gaga, însă în continuare plănuiesc să se căsătorească anul acesta”, a declarat o sursă.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut. Ea a susținut atunci un discurs în care a făcut referire și la iubitul ei, Christian Carino, numindu-l în acel moment „logodnicul meu”.



Christian Carino și Lady Gaga sunt împreună din luna februarie 2017, și s-au logodit în vara aceluiași an. Christian este al doilea logodnic al artistei, după ce aceasta s-a despărțit de Taylor Kinney, după șapte ani de relație.



Foto: Elle.com. People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.