Cool Stuff

Cum a devenit Priyanka Chopra - „Miss World”. Povestea amuzantă din spatele acestui succes!

Iată cum a ajuns Priyanka Chopra să se înscrie la concursul „Miss World”.

Frumoasa Priyanka Chopra și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor în 2000, după ce a fost încoronată „Miss World”. Pe atunci, actrița nici măcar nu visa ca va deveni un star de succes la Bollywood și că se va căsători cu unul dintre frații Jonas.

Priyanka a povestit în emisiunea lui James Corden că a ajuns în concursul „Miss World”, din cauza fratelui ei mai mic, care voia să scape de ea cu orice preț.

Aveam 17 ani, iar fratele meu avea 10 ani, când m-am mutat din SUA, înapoi în India. Eu am făcut liceul aici, în America, iar apoi m-am întors acasă, unde aveam doar un dormitor, iar fratele meu dormea în el. Dar a trebuit să îl dau afară din acea cameră, pentru că eram deja adolescentă și aveam nevoie de spațiul meu. Ca să îl liniștim, i-am aranjat propria cameră pe un hol, unde i-am pus un pat și i-am spus că are o cameră deschisă. Evident că nu i-a convenit și s-a gândit cum să mă convingă să plec din nou de acasă.

În acea perioadă, fusesem la un fotograf, pentru că aveam nevoie de o fotografie pentru o universitate din Australia, la care îmi doream să aplic. Atunci, fotograful m-a întrebat dacă îmi poate face mai multe poze și evident că vanitatea mea era prea mare și am acceptat. Erau la modă atunci fotografiile alea din mall-uri, cu tipe frumoase, care pozau ca niște dive, cu mâna sub bărbie. Evident că așa am pozat și eu, iar fratele meu a găsit fotografiile și s-a dus la mama pentru a-i spune că se organizează concursul Miss India. A convins-o  că sunt frumoasă, că sunt înaltă și că am toate șansele, că ar fi un boom pentru cariera mea. Fratele meu s-a rugat de mama să mă lase să mă înscriu, doar ca să plec în Pompei. El și-a recuperat camera și a fost cel mai fericit”, a povestit Priyanka Chopra.

Se pare că Miss India a fost începutul pentru Priyanka Chopra, care a câștigat titlul de Miss World în 2000, după ce în 1999, concursul a fost câștigat tot de o indiancă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.