Royals

Meghan Markle ar reveni pe marile ecrane în rolul unei dependente de droguri. Iată cine vrea să facă bani de pe urma Ducesei de Sussex!

Meghan Markle continuă să apară pe marile ecrane, deși a renunțat la actorie.

Chiar dacă a renunțat definitiv la actorie, atunci când s-a măritat cu Prințul Harry, Meghan Markle continuă să apară pe marile ecrane. Se pare că înainte de a face parte din familia regală, actrița a acceptat să joace rolul unei petrecărețe, dependente de droguri, într-o producție TV, „The Boys & Girls Guide To Getting Down”.

Filmările ar fi avut loc pe vremea când Meghan încerca să devină cunoscută la Hollywood, în 2011, iar pe atunci, aceasta nu se gândea că rolul ar putea să îi afecteze în vreun fel viața personală.

Deși inițial proiectul a fost gândit sub forma unui serial, acesta a fost scos din grila de programe, după un singur episod difuzat. Acum, după 8 ani de filmări, producătorii se gândesc să refacă proiectul sub forma unui film și să includă toate cadrele controversate cu Meghan Markle.

Cel mai probabil imaginile vor face vâlvă în întreaga lume, iar familia regală a Marii Britanii nu va fi prea mulțumită. Din toată această situație, cei mai câștigați ar fi cei de la Artists Right Distribution, care dețin drepturile de difuzare ale întregii producții. Rămâne totuși de văzut dacă filmul va ieși la suprafață sau nu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.