Cool Stuff

O mai ții minte pe Alyson Stoner din „Camp Rock”? Actrița este total schimbată!

Îți mai aduci aminte de Alyson Stoner din Camp Rock?

Îți mai aduci aminte de Alyson Stoner din Camp Rock? La începutul anilor 2000, actrița își făcea debutul în videoclipurile lui Missy Elliott. Apoi, Alyson i-a cucerit pe cei de la Disney Channel și a obținut o serie de roluri în mai multe producții de succes, printre care „Suite Life of Zach and Cody”, „Cheaper By The Dozen” și „Step Up”.

În Camp Rock, Alyson Stoner s-a remarcat în rolul lui Caitlyn Geller, o tânără pasionată de dans, care se împrietenește în tabăra muzicală cu Mitchie Torres, interpretată de Demi Lovato.

Din 2008 până acum, Alyson s-a schimbat destul de mult, iar cu noul său look, ți-ar fi greu să o recunoști. În perioada „Camp Rock”, Alyson era pe culmile succesului, lucru care a afectat-o în cele din urmă.Tânăra a avut probleme cu anorexia și bulimia, iar la 17 ani s-a internat într-o clinică de reabilitare. Acum, la 25 de ani, Stoner încearcă să-și țină sub control cariera.

Tânăra a făcut de curând o serie de dezvăluiri privind orientarea sa sexuală, într-un interviu pentru Teen Vogue. „Sunt atrasă de bărbați, de femei, de oamenii cu care ma identific în diferite moduri”, a declarat Alyson Stoner.

Se pare că artista este decisă să-și redefinească identitatea, iar recent s-a ras în cap, chiar în timpul filmărilor pentru un videoclip.

Faptul că m-am ras în cap nu are nicio legătură cu vreo problemă mentală sau cu încrederea de sine. Pot să vă spun câte păreri și insecurități au căzut pe podea cu fiecare șuviță de păr. Renunț la o eră și încep alta noua”, a spus Alyson Stoner într-un interviu pentru People.

Artista le-a spus fanilor săi de pe Instagram că se simte ca și când ar fi o nouă persoană. „E o binecuvântare faptul că amintirile mele sunt doar o poveste acum. Celulele se vindecă, cicatricile se estompează, experiențele te transformă, iar tu poți începe un nou capitol”, a scris Alyson, pe contul său de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.