Cool Stuff

Leonardo DiCaprio va juca pentru prima dată într-un serial

Leonardo DiCaprio va produce un serial alături de regizorul Martin Scorsese!

Leonardo DiCaprio și regizorul Martin Scorsese vor produce împreună serialul „The Devil in the White City”, bazat pe cartea cu același nume, iar actorul va avea unul dintre rolurile principale.

„The Devil in the White City” spune povestea a doi bărbați, un arhitect și un ucigaș în serie. Daniel H. Burnham, un arhitect care vrea să îşi pună amprenta asupra lumii, şi Henry H. Holmes, un doctor chipeş şi viclean care şi-a creat propriul „Castel al Crimei”, unde a torturat, desfigurat și ucis femei tinere.



Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese vor fi producători executivi ai proiectului, iar actorul a cumpărat drepturile acestei povești în 2010. El ar trebui să-l interpreteze pe Henry H. Holmes, însă nu este nimic cert. Actorul și regizorul au mai lucrat împreună la „Gangs of New York”, în 2002, „The Aviator”, „The Departed”, „Shutter Island” și „The Wolf of Wall Street”. 

În anii '90, cu puțin timp înainte de „Titanic” și „What's Eating Gilbert Grape”, Leonardo DiCaprio a avut câteva apariții în serialele de televiziune. Primele lui roluri pe micile ecrane au fost în „Growing Pains”, „Parenthood”, „Roseanne” și „The New Lassie”, după care Leonardo s-a transformat într-un actor celebru și a făcut filme precum „The Wolf of Wall Street” și a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din „The Revenant”. 

Foto: Variety

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.