Kiss Music News

Uite cât timp îi ia Deliei să-și schimbe ținutele în show-ul „Acadelia”

Pentru a se asigura că prestația ei de pe scenă se ridică la nivelul așteptărilor, Delia face pauză vocală de 12 ore!

În timpul concertelor, fanii se bucură de show-ul pe care artiștii îl fac pe scenă, dar nici în culise spectacolul nu se lasă mai prejos. De multe ori, pentru ca totul să respecte desfășurătorul, echipele sunt atât de organizate încât fiecare secundă devine importantă. La ultimul concert „Acadelia” de la Sala Palatului, Delia și echipa ei au mai stabilit un record împreună: doar 30 de secunde a durat schimbarea unei ținute, tot atât cât intro-ul piesei „Vino la mine”.



Nici înainte de concert lucrurile nu sunt simple pentru artistă. Pentru a se asigura că prestația ei de pe scenă se ridică la nivelul așteptărilor celor care au visat atât de mult să o cunoască, Delia face pauză vocală de 12 ore. O astfel de apariție implică un look ieșit din comun, iar pentru asta machiajul și coafura durează două ore.



Delia se pregătește să dea startul primului ei turneu național, iar astfel „Acadelia” va îndulci mai multe orașe din țară. Cel mai spectaculos moment al show-ului, în care artista cântă suspendată deasupra scenei, se va regăsi în toate concertele susținute în cadrul acestui turneu.

Seria de concerte va debuta la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Târgu Jiu (2 martie, Sala Sporturilor) Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară), Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă), Brașov (23 martie, Sala Sporturilor) și Iași (29 martie, Sala Polivalentă).



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.