Kiss Music News

Brit Awards 2019 | Care au fost cele mai tari ținute și cine a dezamăgit pe covorul roșu

Iată ce vedete au strălucit pe covorul roșu de la Brit Awards 2019!

Gala Brit Awards 2019 a avut loc aseară pe Arena O2 din Londra, unde au participat o parte dintre cei mai tari artiști ai momentului, dar și câteva nume legendare din industria muzicală britanică.

Pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete s-au numărat fetele de la Little Mix, care pentru prima dată au ales să poarte niște ținute diferite, care să le scoată în evidență personalitățile. Preferata noastră a fost Perrie Edwards, care a strălucit pe covorul roșu într-o rochie bleumarin, la brațul iubitului său, fotbalistul Alex Oxlade-Chamberlain.

Printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu s-au numărat și Jess Glynne și Anne-Marie, care au optat pentru ținute all-white, la fel ca Emma Bunton de la Spice Girls.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos: Hugh Jackman, Calvin Harris și Sam Smith au atras toate privirile cu costumele elegante pe care le-au purtat la Brit Awards 2019.

Cele mai tari ținute!

Winnie Harlow

Jess Glynne

Liam Payne

Little Mix

Anne Marie

Florence Welch

Sam Smith

Hugh Jackman

Emma Bunton

Cine a dezamăgit pe covorul roșu?

Totuși, au fost și câteva staruri care au dezamăgit cu alegerile vestimentare. Dua Lipa a fost lăudată de unii critici, în timp ce alții nu au fost deloc de acord cu rochia pe care aceasta a purtat-o pe covorul roșu. 

Nici Natalie Dormer nu a reușit să-i impresioneze pe critici cu outfitul său - acea pereche de jeanși nu se potrivea cu evenimentul. 

Poate și Olly Alexander de la Years & Years a exagerat puțin - solistul și-a făcut apariția purtând o capă cu pene albe, care l-au făcut să arate amuzant, în niciun caz elegant.

Paloma Faith are întotdeauna apariții excentrice, însă de această dată rochia pe care a purtat-o la Brit Awards a făcut-o să semene cu un personaj din desene animate.

Dua Lipa

Natalie Dormer

Paloma Faith

Olly Alexander

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.