Cool Stuff

Ce actori au doborât recordul pentru cele mai lungi cariere de supereroi Marvel

Iată ce actori au intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai longeviv rol de supererou Marvel!

Hugh Jackman și Sir Patrick Stewart au reușit să intre în Cartea Recordurilor, având cele mai lungi cariere ca supereroi în filmele Marvel. Cei doi i-au interpretat pentru prima dată pe Wolverine și pe Charles Xavier/Professor X, în filmul „X-Men”, din 2000.

Apoi, cei doi actori au continuat să apară în rolul acestor personaje până în 2017, când a fost lansat filmul „Logan”, în care Wolverine este ucis. Practic, Hugh Jackman și Patrick Stewart au fost supereroi Marvel pentru 16 ani și 228 de zile.

Cu această ocazie, cei de la emisiunea „This Morning” i-au luat un interviu lui Hugh Jackman, care a dezvăluit că visa încă din copilărie să ajungă în Cartea Recordurilor.

Visam de mic copil să ajung în Cartea Recordurilor și la un moment dat mie și fratelui meu ne-a venit o idee. Voiam să jucăm badminton nonstop - asta ar fi însemnat cam 54 de ore, ca să doborâm recordul existent. Trebuia să stăm treji cam două nopți, iar a doua zi am adormit la școală, deci nu ne-a ieșit planul.”, a povestit actorul.

În timpul interviului, a intrat în direct și Patrick Stewart, care a vrut să-l felicite pe bunul său prieten.

Bună, dragule Hugh. Am descoperit că noi doi suntem acum și în Cartea Recordurilor. Felicitări, prietene. Acum mai ai ceva de agățat pe perete!”, a spus Patrick Stewart.

Dacă Robert Downey Jr nu va renunța la rolul lui Iron Man în următorii ani, probabil că va intra și el în Cartea Recordurilor.

În ceea ce privește actual record, se pare că Hugh Jackman își dorește să revină pe marile ecrane în rolul lui Wolverine și există o șansă să apară în Avengers: Endgame. Există zvonuri conform cărora și Patrick Stewart s-ar întoarce în rolul Profesorului X, în serialul TV – „Legion”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.