Kiss Music News

Dua Lipa vrea să colaboreze cu artiști hip-hop pentru noul ei album

Oare cu cine și-ar dori Dua Lipa să colaboreze?

Dua Lipa a câștigat recent cel de-al treilea premiu BRIT din cariera ei, alături de Calvin Harris, dar și două premii Grammy. În ciuda succesului ei alături de DJ, artista vrea să abordeze un alt stil muzical și să colaboreze cu rapperi.

Încă nu m-am decis cu cine vreau să colaborez, dar poate este loc pentru un artist hip-hop care să cânte alături de mine”, a declarat Dua Lipa.

Cântăreața de origine albaneză nu plănuiește să renunțe de tot la rădăcinile ei dance-pop, după ce a câștigat succes pe acest teren.

Simt că de-a lungul acestui proces din cariera mea am prins un pic de încedere. Am început să mă regăsesc, și am început ușor, ușor să am încredere în felul în care dansez”, a mai spus Dua.



Artista în vârstă de 23 de ani a cântat la premiile BRIT, unde a format un super grup cu Rag'n'Bone Man, Sam Smith și Calvin Harris. 

Dacă pe scenă lucrurile au stat perfect, în culise Dua nu ar mai fi fost atât de prietenoasă. La BRIT Awards au apărut zvonuri, potrivit cărora Dua Lipa și-ar fi scos numele de pe ușa de la cabina sa, pentru a evita contactul cu alte persoane.



Cabina lui Dua era exact lângă zona de frumusețe, din culise, ceea ce însemna că erau multe persoane care treceau pe acolo. Ea a fost foarte clară că nu vrea să stea acolo, după ce mai mule persoane au venit să o salute. Într-un final, ea și-a scos numele de pe ușă, în așa fel încât nimeni să nu-și dea seama că este acolo”, a declarat o sursă apropiată artistei.

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.