Cool Stuff

FOTO | Care au fost cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2019!

Charlize Theron a surprins cu apariția sa, iar Lady Gaga a purtat cele mai frumoase bijuterii!

Starurile de la Hollywood au strălucit pe covorul roșu a celei de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Iată cine sunt marii câștigători ai galei premiilor Oscar 2019!

Charlize Theron și Lady Gaga au fost printre cele mai interesante apariții ale serii, fiind urmate de Glenn Close și Jennifer Lopez.

Iată care au fost cele mai tari ținute ale serii!

1. Charlize Theron



Da! Charlize Theron este brunetă acum, iar pentru cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar, actrița a purtat o rochie semnată Dior și bijuterii Bulgari.

2. Lady Gaga



Lady Gaga a fost o Audrey Hepburn modernă și a ales să poartă o rochie neagră și a accesorizat cu bijuterii Tiffany & Co. Artista a purtat un colier cu un diamant galben, purtat de Audrey Hepburn la o ședință foto în 1961. 

3. Glenn Close



Glenn Close a purtat o rochie semnată Carolina Herrera și a strălucit la propriu pe covorul roșu! Deși era favorită pentru statueta Oscar la categoria „cea mai bună actriță” pentru rolul din „The Wife”, actrița a pierdut în fața Oliviei Colman. 

4. Lucy Boynton



Actrița din „Bohemian Rhapsody” a îmbrăcat o rochie Rodarte și a accesorizat cu bijuterii Cartier. Lucy Boynton este iubita lui Ramy Malek și este cu siguranță mândră de el, căci actorul a câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal”, pentru rolul lui Freddie Mercury. 

5. Jennifer Lopez



J. Lo a purtat o rochie Tom Ford și cu siguranță i-a impresionat pe criticii de modă. Artista arată impecabil de fiecare dată și a primit multe complimente la cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar. 
 
6. Jennifer Hudson



Artista a câștigat un premiu Oscar în 2006 pentru prestația ei din filmul „Dream Girls”. La ediția de anul acesta a galei Oscar, Jennifer Hudson a îmbrăcat o rochie semnată de Ellie Saab și a arătat incredibil de sexy!

7. Kacey Musgrave



Kacey Musgrave a câștigat anul acesta patru trofee Grammy și nu a putut lipsi de pe covorul roșu al premiilor Oscar! Artista a fost un deliciu pentru fotografi, dar și pentru telespectatori, purtând o rochie roz semnată Giambattista Valli. 

8. Regina King



Regina King a câștigat aseară primul ei premiu Oscar pentru rolul din „If Beale Street Could Talk”, la categoria „cea mai bună actriță în rol secundar”! Regina a îmbrăcat o rochie albă semnată de designerul Oscar de la Renta și a explicat și motivul pentru care a făcut-o.

Am simțit doar că filmul ăsta este despre micile părți din America, iar Oscar de la Renta este un designer american și mi s-a părut potrivit”, a declarat actrița. 

9. Allison Janney

Actrița în vârstă de 59 de ani a purtat o rochie Pamella Roland și încălțăminte Jimmy Choo. Allison Janney a urcat pe scenă și a prezentat una dintre categoriile de aseară, fiind prima dată în 30 de ani când gala Oscar nu a avut un prezentator oficial. 

Foto: Elle.com

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.