Kiss Music News

AMNA și Keed lansează „Ce rămâne de facut”

Ascultă noua piesă a lui AMNA, în colaborare cu Keed!

AMNA revine cu o piesă nou-nouță, de data asta alături de Keed de la Șatra B.E.N.Z.! Cu un sound catchy și un refren ce-ți rămâne întipărit în minte de la prima ascultare, single-ul „Ce rămâne de facut” este compus de către artistă împreună cu Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache și Ioniță Bogdan David.

Eu și Liviu Teodorescu eram în avion când mi-a arătat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat în studio și a urmat construcția piesei alături de Yoghi, un bun prieten de-ai noștri, și Keed. Sunt foartă mândră de acest proiect și mă regăsesc cu totul în acesta piesă. Videoclipul este unul de imagine, iar datorită lui Silviu Mindroc, un profesionist desăvârșit, totul a decurs absolut minunat la filmari”, declară AMNA.

E prima oară când lucrez la un single și nu întâmpin absolut nici un obstacol. Armonie totală-de la scris la înregistrat, până la filmări și la produsul final. Pur și simplu nu am ce să zic în afară de faptul că sunt fericit că fac parte din acest proiect!”, adaugă Keed.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.