Kiss Music News

Katy Perry a dezvăluit povestea din spatele logodnei ei cu Orlando Bloom. Iată cum a cerut-o actorul!

Iată toate detaliile logodnei lui Katy Perry cu Orlando Bloom!

Katy Perry a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, unde a vorbit despre relația sa cu Orlando Bloom și a dezvăluit toate detaliile despre cum a fost cerută în căsătorie.

A fost foarte dulce, s-a întâmplat chiar de Ziua Îndrăgostiților ... am luat cina și după am crezut că vom merge să vedem o expoziţie de artă, dar am ajuns într-un... elicopter”, a declarat artista.

Totul a fost foarte drăguţ, mi-a cerut să fiu soţia lui în elicopter. Partea amuzantă a fost că a comandat şampanie şi avea inelul în buzunar alături de notiţe cu ce ar fi trebuit să-mi spună. Nu a mers conform planului, şampania s-a vărsat, iar el şi-a rupt buzunarul când a încercat să scoată inelul”, a continuat Katy Perry.





Katty Perry şi Orlando Bloom au o relaţie din ianuarie 2016, însă cei doi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, pentru ca, în luna aprilie 2018, să redevină un cuplu.

Artista a mai fost căsătorită în trecut cu actorul Russell Brand, în timp ce Orlando Bloom a fost însurat cu modelul Miranda Kerr, având împreună și un copil.

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.