Cool Stuff

FOTO | Cele mai frumoase inele de logodnă primite de vedetele de la Hollywood

Iată câteva dintre cele mai frumoase inele de logodnă ale vedetelor!

O cerere în căsătorie este însoțită de obicei, de un inel de logodnă cu o piatră prețioasă. Câteva dintre vedetele de la Hollywood au fost norocoase și au primit unele dintre cele mai frumoase bijuterii, la care o femeie poate visa.

Inelele cu diamante sau safire impresionante primite de celebrități au făcut milioane de femei să suspine. Iată câteva dintre cele mai frumoase inele de logodnă ale vedetelor!

#1 Jennifer Lawrence & Cooke Maroney



Cooke Maroney, logdnicul lui Jennifer Lawrence i-a oferit acesteia un inel subțire cu un diamant mare, iar dealerul de artă merită toate aplauzele pentru alegerea făcută!

#2 Katherine Schwarzenegger & Chris Pratt



Chris Pratt a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Arnold Schwarzengger, după șapte luni de relație. Actorul a ales un inel cu un diamant uriaș, de 5 carate, cu o valoare estimată între 150 și 250 de mii de dolari.

#3 Priyanka Chopra & Nick Jonas



Nick Jonas a ales un inel Tiffanny & Co, iar Priyanka Chopra a declarat că a menționat de câteva ori că și-ar dori un inel Tiffany și se pare că artistul s-a conformat!

#4 Hailey Baldwin & Justin Bieber



Justin Bieber a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin în Bahamas, la aproape o lună de când și-au afișat public relația, iar inelul primit de model are între 6 și 10 carate! 

#5 Amy Schumer & Chris Fischer



Amy Schumer a primit din partea bucătarului Chris Fischer un inel modest. Actrița s-a căsătorit cu bucătarul șef Chris Fischer într-un cadru restrâns, iar Amy a purtat o rochie de mireasă în valoare 5.500 de dolari. 

#6 Meghan Markle și Prințul Harry



Prințul Harry a ținut să-i aducă un tribut mamei sale, Prințesa Diana, atunci când a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle. Ducele de Sussex i-a oferit lui Meghan un inel bătut cu diamantele provenite dintr-o broșă a prințesei Diana.

#7 Sophie Turner și Joe Jonas



Sophie Turner și Joe Jonas și-au anunțat logodna pe Instagram, unde actrița din „Game of Thrones” a postat o fotografie cu inelul superb, alături de descrierea: „Am spus DA!

#8 Margot Robbie și Tom Ackerley



Margot Robbie şi Tom Ackerley s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Golful Byron, New South Wales, Australia. Ea a purtat rochia de mireasă a mamei sale, iar inelul de logodnă al actriței are aproximativ 1.5 carate. 

#9 Kim Kardashian & Kanye West




După ce primul inel de logodnă al lui Kim Kardashian a fost furat, Kanye West s-a întrecut pe el și i-a cumpărat soției sale un inel de 15 carate.

Foto: People.com

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.