Kiss Music News

Ce crede Irina Shayk despre „relația” dintre Lady Gaga și Bradley Cooper

Iată ce crede cu adevărat Irina Shayk despre Lady Gaga și Bradley Cooper!

Lady Gaga și Bradley Cooper au oferit cel mai emoționant moment pe scena premiilor Oscar 2019, după ce au interpretat cântecul „Shallow”. Cei doi au fost protagoniștii celui mai romantic moment la cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar.

Chiar dacă momentul ar fi putut părea ciudat pentru iubita lui Bradley Cooper, Irina Shayk, care se afla în primul rând, aceasta a fost prima din public care s-a ridicat în picioare pentru a-i aplauda pe cei doi artiști. După ce Lady Gaga a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec original, ea și Irina s-au îmbrățișat.



O sursă apropiată modelului a declarat că Irina nu este geloasă pe Lady Gaga, ci este deranjată de zvonurile privind apropierea dintre artistă și iubitul ei. Aceeași sursă spune că Shayk este conștientă că Bradley Cooper și Lady Gaga sunt artiști, iar la momentul respectiv cei doi „se aflau în pielea personajelor”.

Irina nu e geloasă pe Gaga, însă e pur și simplu sătulă să tot vadă că se scrie despre apropierea nefirească dintre iubitul ei și partenera de scenă. E obișnuită cu zvonurile care susțin că partenerul o înșeală, doar a fost cuplată cu Cristiano Ronaldo, dar acum vrea să pună capăt acestor zvonuri. Ea e încântată de succesul de la Oscar, dar chimia dintre Gaga și Bradley nu e o veste bună pentru ea. Bradley are mai multe în comun cu Lady Gaga decât cu ea, din acest motiv a și funcționat acest film și a avut succes”, a declarat sursa apropiată Irinei.

Bradley Cooper si Irina Shayk sunt împreună din 2015 și au o fetiță împreună. În schimb, Lady Gaga este singură acum, după ce s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino.

Foto: Harper's Bazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.