Cool Stuff

Zac Efron a povestit într-un interviu cum s-a pregătit pentru rolul criminalului în serie, Ted Bundy

Descoperă cum s-a transformat Zac Efron în rolul lui Ted Bundy!

Zac Efron revine pe marile ecrane în rolul celebrului criminal în serie, Ted Bundy, în filmul „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”. Actorul a povestit într-un interviu pentru Variety cum s-a pregătit pentru rolul criminalului în serie și transformările prin care a trecut.

Zac a povestit că a adoptat un look mai „neîngrijit” pentru a da impresia unui personaj desprins din anii '70.

În anii '70, bărbații aveau mai mereu un aer neîngrijit. Ted Bundy arăta mereu obosit. Am avut și dinți falși, dar m-am obișnuit cu ei după o vreme”, a spus actorul.

Filmul este regizat de Joe Berlinger, cel care a regizat și documentarul „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”, care a fost lansat pe Netflix.



Am urmat o dietă bazată pe plante și am făcut multe exerciții de tip cardio. Am multe lucruri în comun cu Ted, dinții noștri de sus erau similari”, a mai spus Zac Efron.

Zac Efron a spus că a fost interesat de rolul lui Ted Bundy, pentru că acesta avea un șarm aparte.

Șarmul lui, modul în care lucra cu oamenii, persoanele din închisoare îl iubeau, iar polițiștii ajunseseră să creadă că era un tip ok. Dacă ajungi să devii obsedat de povestea lui Bundy, nu îți face griji, e perfect normal”, a mai spus actorul.

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.