Cool Stuff

De ce trebuie să așteptăm patru ani până la premiera filmului „Aquaman 2”

Dacă ai văzut „Aquaman”, cu siguranță vrei să vezi și continuarea!

Dacă ai văzut Aquaman”, cu siguranță vrei să vezi și continuarea! Jason Momoa va reveni în rolul celebrului supererou, însă va trebui să așteptăm încă patru ani până la „Aquaman 2”, care va avea premiera pe 16 decembrie 2022.

Cei de la Warner Bros ar fi discutat deja cu regizorul James Wan și cu colaboratorul său, David Leslie Johnscon-McGoldrick, care se vor ocupa de partea a doua a filmului „Aquaman”.

De ce ar trebui să așteptăm patru ani pentru „Aquaman 2”?

Warner Bros și DC s-au gândit deja la un spinoff, care se va numi „The Trench”. Se pare că filmul va fi unul horror, iar în centrul acțiunii se va afla o creatură marină înfricoșătoare, care i-a atacat în primul film pe Aquaman și Mera.

Acest spinoff va fi mult mai ieftin, iar distribuția nu îi va include pe Momoa sau pe Amber Heard, așa că mai avem de așteptat până când îi vom revedea împreună pe cei doi actori.

Filmul „Aquaman 2” va avea premiera tocmai în 2022, pentru că până atunci compania DC mai are programate alte câteva filme care trebuie să ajungă pe marile ecrane, printre care „Shazam!”, „Birds Of Prey”, și „Wonder Woman 1984”.

„Aquaman” a avut încasări record de 1 miliard de dolari la nivel mondial, fiind cel mai bine vândut film DC, din toate timpurile, doborând recordul stabilit de „The Dark Knight”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.