Cool Stuff

FOTO | Zece vedete care și-au refăcut dantura. Uite cum arătau înainte!

Uite cum arăta dantura lui Miley Cyrus sau Tom Cruise înainte să meargă la dentist!

Pentru un zâmbet frumos, multe dintre celebritățile de la Hollywood au apelat la stomatolog. Pentru vedete, imaginea este importantă, iar din dorința de a atinge perfecțiunea, multe dintre ele s-au lăsat pe mâinile specialiștilor pentru a le corecta „defectele”. 


Iată cum arăta dantura lui Miley Cyrus, Tom Cruise și Morgan Freeman înainte să meargă la dentist!

#1 Lindsay Lohan



Stilul de viaţă haotic şi-a pus amprenta chiar şi pe dantura tinerei actriţe. Cu ajutorul stomatologilor, Lindsay Lohan şi-a recăpătat zâmbetul frumos.

#2 Miley Cyrus



De la simpatica Hannah Montana, Miley Cyrus s-a transformat într-o divă sexy, cu un zâmbet perfect! 

#3 Cheryl Cole



Aparent, înainte să devină celebră, Cheryl era doar o fată simplă. Când a intrat în lumina reflectoarelor de la Hollywood, artista a fost nevoită să-și corecteze „problemele”

#4 Morgan Freeman



Cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă, Morgan Freeman și-a reparat și el dantura, având acum un zâmbet de invidiat. 

#5 Niall Horan



La începutul carierei sale în trupa One Direction, Niall Horan nu avea cei mai frumoși dinți, însă artistul și-a pus aparat dentar și și-a corectat dantura!

#6 Tom Cruise



La 56 de ani, Tom cruise se numără printre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Un aparat dentar şi o albire au făcut minuni pentru Tom. 

#7 Cristiano Ronaldo



După ce a reușit să scape de acnee, fotbalistul Cristiano Ronaldo și-a reparat și dantura, iar rezultatele nu le-au dezamăgit pe domnișoare.

#8 Catherine Zeta-Jones



Catherine Zeta–Jones nu a fost dintotdeauna „femeia perfectă”. În tinerețe, aceasta nu a avut cea mai frumoasă dantură, așa că actrița și-a schimbat look-ul pentru a se bucura de succes și și-a îmbunătațit și aspectul danturii.

#9 Zac Efron



În adolescență, Zac Efron își afișa cu mândrie strungăreața, însă dentistul starului a decis să intervină, pentru ca actorul să aibă un zâmbet demn de Hollywood. 

#10 Nicolas Cage



Şi dantura celebrului actor a avut nevoie de intervenţia stomatologului. Nicolas Cage a înțeles că orice apariție de pe covorul roșu trebuia să fie una impecabilă, iar asta a însemnat o vizită la ortodont.

Foto: Woman Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.