Cool Stuff

Ce se schimbă pe măsură ce îmbătrânim?

La tine ce s-a schimbat după ce ai mai înaintat în vârstă?

Cred că și tu ai râs măcar o dată în viață de cei mai în vârstă decât tine, atunci când au renunțat la diverse obiceiuri sau au adoptat un stil de viață mai sănătos. Tehnic, cu toții o să ajungem așa. O să ne gândim mai mult la banii din portofel, la orele de somn și la nevoile pe care le avem.

Și totuși, ce se schimbă pe măsură ce îmbătrânim?

Nu ne mai pasă de modă! 

 

Ca femeie, vei renunța cu timpul la pantofii cu toc pe care îi vezi în vitrinele celor mai tari magazine, și vei alege să porți ceva mai comod... cum ar fi o pereche de balerini. Iar ca bărbat, ai ceva mai mult noroc, pentru că nu ți-a păsat prea mult de modă.

Adio nopților pierdute în cluburi!

Știi și tu cât de greu este să te trezești după o noapte de party. Vei observa că în timp, vei aprecia din ce în ce mai mult somnul și că vei prefera să-ți petreci serile în fața televizorului, ca să fii fresh a doua zi.

Nu mai înțelegi muzica...

O să vezi că după ce mai înaintezi în vârstă, o să ajungi exact ca ai tăi... o să asculți piesele care-ți plăceau în tinerețe, pentru că nu o să înțelegi cum stă treaba cu muzica nouă.

Silence! I want a moment of silence!

Poate că acum nu ai probleme cu somnul, dar peste câțiva ani, vei ajunge să te trezești și la cel mai mic zgomot. O să devii „alergic” la gălăgie, la muzica dată tare, la scandalurile vecinilor și la claxoanele din trafic. O să tânjești după un strop de liniște, iar pensiunile care acum ți se par stupide, or să fie raiul pe pământ.

Prea mulți oameni, vreau acasă!

Peste câțiva ani, când or să te cheme prietenii în oraș, o să cauți cafenele și ceainării liniștite și o să fugi de locurile aglomerate cu orice preț. Prea mulți oameni, prea mult haos, prea multă agitație, mai bine stai acasă.

Aștia de 20 de ani au păreri?

Poate că acum ți se pare normal ca toată lumea să aibă o părere, dar după ce vei mai îmbătrâni puțin, ți se vor părea atât de puerile părerile celor de 20 de ani, încât te va umfla și râsul.

No more junk food.

Poate că acum mai merge o shaorma la miezul nopții sau o pungă de chipsuri, când te uiți la meci, dar peste câțiva ani, vei observa acele câteva kilograme în plus, și vei adopta o dietă mai sănătoasă. Vei deschide frigiderul și vei avea în el numai salate, fructe și produse bio, mmm... ce deliciu.

La tine ce s-a schimbat după ce ai mai înaintat în vârstă?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.