Cool Stuff

Un clip cu Rami Malek a devenit viral, iar fanii îl consideră pe actor "înfricoşător". Ţie cum ţi se pare?

Rami Malek, asemănat cu un criminal în serie, din cauza unui clip de promovare.

Rami Malek a reuşit să cucerească internetul cu un nou clip de promovare pentru Mandarin Oriental Hotels. În clip, actorul îşi începe discursul cu propoziţia „Sunt un fan al...” şi continuă cu o listă lungă de lucruri pe care le apreciază.

Îmbrăcat într-un costum violet, Rami încearcă să fie cât mai serios în timp ce le dezvăluie fanilor lucrurile sale preferate, însă aceştia consideră că atitudinea lui este de-a dreptul înfricoşătoare şi că actorul seamănă mai degrabă cu un „criminal în serie”.

În propriul său stil excentric, actorul se uită subtil în jurul său şi încearcă să-şi găsească cuvintele în faţa camerei. „Sunt un fan al filmelor clasice. Sunt fan al apariţiilor aparte. Sunt un fan al întâlnirilor întâmplătoare. Sunt un fan al călătoriilor cu trenul. Sunt un fan al oportunităţilor egale. Sunt un fan al năzbâtiilor. Sunt fanul celui care vreau să fiu”, spune Rami Malek, în clipul de promovare al lanţului hotelier.

Se pare că cei care au văzut videoclipul au considerat că actorul are un comportament ciudat în faţa camerei şi l-au asemănat cu celebrul Joker.

Rami Malek are vibe-ul unui criminal în serie”, a comentat o persoană, în timp ce alt utilizator a scris că acest material „ar putea fi utilizat la următoarea audiţie a lui Rami Malek, pentru o continuare a filmului Psycho”.

Rami Malek are mari şanse să obţină rolul personajului negativ în următorul film James Bond, aşa că videoclipul pentru Mandarin Hotels este exact ceea ce trebuie pentru un asemenea personaj. Actorul a câştigat anul acesta premiul Oscar pentru "cel mai bun actor în rol principal", datorită rolului lui Freddie Mercury, pe care l-a interpretat în filmul "Bohemian Rhapsody".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.