Royals

Gluma deplasată făcută de Prinţul Harry, despre sarcina soţiei sale. Cum a reacţionat Meghan Markle!

Prinţul Harry a reuşit să facă o glumă deplasată la adresa soţiei sale, chiar în timpul turneului regal din Maroc

Prinţul Harry a reuşit să facă o glumă deplasată la adresa soţiei sale, chiar în timpul turneului regal din Maroc. În timpul vizitei, ducesa a fost felicitată pentru sarcină de o profesoară din Maroc, iar Harry nu s-a putut abţine şi a întrebat: “E însărcinată? E copilul meu?”. Deşi gluma a fost puţin neinspirată, Meghan a reacţionat ok şi a  început să râdă, spunându-i soţului său că totul este o surpriză.

Întregul moment s-a petrecut chiar în timpul unei vizite oficiale, pe care cei doi au făcut-o la ONG-ului marocan Education For All (EFA) din Asni, care oferă sprijin educațional pentru fetele cu vârste între 12 și 18 ani din comunitățile rurale.

În urmă cu zece ani, organizația Education for All a început să lucreze cu numai opt fete, iar acum adăpostește 194 de fete din comunitățile rurale.

Sâmbătă, Printul Harry şi soţia sa au vizitat Casablanca, iar duminică au ajuns în Asni, o localitate din regiunea Munţilor Atlas în Maroc, unde au participat la activităţi pentru sprijinirea educaţiei fetelor din zonele rurale.

În ultima perioadă, cei doi şi-au petrecut timpul separat, deoarece Meghan Markle a fost plecată în New York, pentru a-şi sărbători sarcina alături de prietenele sale. În tot acest timp, Prinţul Harry a rămas în Marea Britanie, unde a avut de îndeplinit mai multe îndatoriri regale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.