Royals

Ce năzbâtii fac Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. Bunicul lor i-a dat de gol!

Prințul Charles adoră să vorbească în interviuri despre cei trei nepoți ai săi, care sunt niște „maeștri ai năzbâtiilor”.

Prințul Charles adoră să vorbească în interviuri despre cei trei nepoți ai săi, care sunt niște „maeștri ai năzbâtiilor”. Se pare că cei trei copiii ai Prințului William nu sunt deloc  cuminți, dimpotrivă, aceștia chiar îi dau bătăi de cap bunicului lor.

În timpul unei vizite la Kew Gardens, în 2018, Prințul George și Prințesa Chalotte au distrus o mulțime de plante, în timpul unui eveniment oficial, în cadrul căruia Prințul Charles a primit cadou o ramură de fag oriental, pentru colecția sa. „Nu trebuia să-mi las nepoții acolo!”, a declarat Prințul de Wales.

Într-un alt interviu, Prințul Charles a dezvăluit că nepoții săi „îl epuizează” și chiar a glumit pe seama faptului că familia regală se va mări în curând. „Suntem încântați de faptul că familia noastră se va mări. Este minunat că voi avea încă un nepot, însă singura problemă este că nu știu cum voi putea ținea pasul cu ei”.

Prințul Charles a povestit că are o relație foarte frumoasă cu nepoții săi, însă este mult mai apropiat de Prințul George, care este mai mare.  

Niciodată nu știi ce îi interesează pe oameni cu adevărat. Până acum, cel mai important lucru pe care am reușit să-l fac a fost să-l conving pe George să planteze 2-3 copăcei. I-am plantat împreună, am săpat pământul amândoi. Mă gândesc că peste câteva luni, când vom reveni în grădină și va vedea cât au crescut copăceii, va deveni și el mai interesat de grădinărit”, a povestit Prințul Charles, despre nepotul său.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.