Cool Stuff

Fraţii Hemsworth vs fraţii Skarsgard - Care sunt preferaţii tăi?

Care frați sunt preferații tăi - Hemsworth sau Skarsgard?

Frații Hemsworth și frații Skarsgard se numără printre cei mai chipeși actori de la Hollywood.  Pe fiecare i-am urmărit în producții celebre, precum Avengers, The Hunger Games, True Blood, Vikings sau IT, însă sperăm ca într-o bună zi să-i vedem pe toți împreună în același film sau serial.

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth a reușit să se facă remarcat la Hollywood după ce a jucat în filmul „The Last Song”, alături de Miley Cyrus, care i-a devenit soție în 2018. Între timp, actorul a mai apărut în alte câteva pelicule celebre: „The Hunger Games”, „The Dressmaker” și „The Expendables”.

Chris Hemsworth

Când spui Chris Hemsworth, te gândești instat la Thor, la supereroul cu plete, care salvează orice situație. Chiar dacă acest rol l-a propulsat în industria filmului, Chris mai are în palmares și alte producții de succes, precum: „Ghostbusters”, „Rush” și „Blackhat”. Actorul este căsătorit cu Elsa Pataky, o frumoasă actriță care are origini românești, iar împreună cei doi au trei copii.

Luke Hemsworth

Luke este cel mai mare dintre frații Hemsworth, însă nu este la fel de popular precum Liam și Chris. Actorul australian este cunoscut pentru rolul lui Nathan Tyson din serialul „Neighbours”, dar și pentru rolul lui Ashley Stubbs, din „Westworld”. Luke Hemsworth este de asemenea căsătorit și are trei copii alături de soția sa, Samantha Hemsworth.

Alexander Skarsgard

Alexander Skarsgard ne-a cucerit cu rolul vampirului Eric din serialul True Blood, și ne-a făcut să-l detestăm pentru personajul pe care l-a interpretat în „Big Little Lies. Faimosul suedez este o figură cunoscută la Hollywood și suntem siguri că îl vom mai vedea și în alte producții pe viitor.

Bill Skarsgard

După ce ai văzut „IT”, probabil că te-a bântuit și pe tine imaginea clovnului Pennywise. Din fericire, în viața reală, actorul din spatele acestui personaj este un bărbat foarte atrăgător – fiind vorba despre Bill Skarsgard, care s-a făcut remarcat și în „Deadpool 2” sau „Anna Karenina”.

Gustaf Skarsgard

Gustaf nu este la fel de cunoscut precum frații săi Alexander și Bill, însă dacă ai urmărit serialul „Vikings”, cu siguranță îți vei aduce aminte de el. Chiar dacă nu are un nume faimos la Hollywood, Gustaf este destul de celebru în Suedia, unde a jucat într-o mulțime de filme și piese de teatru.

BONUS: Stellan Skarsgard

Spre deosebire de frații Hemsworth, frații Skarsgard au un tată celebru la Hollywood -  Stellan Skarsgard, care s-a făcut remarcat în producții importante, precum „Good Will Hunting”, „Mamma Mia!” și „Îngeri și demoni”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.