Cool Stuff

VIDEO | Courteney Cox a recreat o scenă amuzantă din „Friends”, alături de iubitul ei

Courteney Cox le-a adus aminte fanilor săi de una dintre cele mai amuzante scene din „Friends”!

Actrița Courteney Cox a refăcut una dintre cele mai amuzante scene din serialul „Friends”, în care Ross (David Schwimmer) țipă cuvântul „pivot”, în timp ce încearcă să mute o canapea nouă în apartamentul său, alături de Rachel (Jennifer Aniston) și Chandler (Matthew Perry).





Courteney Cox a știut că le va trezi fanilor amintiri plăcute când a decis să-și filmeze iubitul care o ajuta să-și mute mobila.

Johnny McDaid, solistul formației Snow Patrol poate fi observat cum se chinuie cu mutatul unei mese, în timp ce Courteney îl filmează din spate, țipând cuvântul „pivot” și îl repetă de câteva ori.

Courteney Cox a jucat rolul Monicăi Geller, sora lui Ross, în sitcomul „Friends”. Alături de ea au mai jucat Jennifer Aniston, în rolul lui Rachel Green, David Schwimmer, în rolul lui Ross Geller, Matthew Perry în rolul lui Chandler Bing, Matt Le Blanc, în rolul lui Joey Tribbiani și Lisa Kudrow, în rolul lui Phoebe Buffay.



Serialul „Friends” a fost difuzat între anii 1994 și 2004 și a fost creat de David Crane și Marta Kauffman, iar în prezent poate fi urmărit pe Netflix.

Foto: Instagram, Netflix

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.