Kiss Music News

Karmen a confirmat că este însărcinată. Iată primele imagini cu burtica de gravidă!

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a confirmat că este însărcinată. Iată primele imagini cu burtica de gravidă!

După ce au apărut în presă mai multe zvonuri conform cărora Karmen ar fi fost însărcinată, artista a decis să confirme acest lucru, printr-un pictorial sexy în revista Viva!. Cântăreața a făcut anunțul și pe contul său de Instagram, alături de următorul mesaj:

Dragii mei, sunt fericită să vă anunț că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Anul acesta, eu și @caplescub vom deveni părinți. Sunt extrem de emoționată și îmi aștept îngerașul cu nerăbdare. Mulțumim lui Doamne Doamne pentru această binecuvântare, dar și vouă pentru mesajele frumoase și pentru susținere”, a transmis Karmen.

Artista a oferit și un interviu, în care a declarat că a fost surprinsă de momentul în care a aflat că este însărcinată, în ciuda faptului că iubitul ei a presimțit că vor deveni părinți în 2019.

Eu am gândit imediat: „Nu e adevărat, nu are cum, însă uitasem că, în seara de dinainte, fiind în pat, mi s-a făcut din senin poftă de ciocolată cu banane. (râde) Și el atunci a început să râdă și a trecut peste subiect, dar ce e amuzant este faptul că el a simțit că eu sunt însărcinată. Ulterior, am fost la farmacie și am luat teste de sarcină. Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era șocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil și când am văzut, abia așteptam să mă bucur, însă era un șoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred. Apoi, am fost la doctor și ne-am asigurat că totul este adevărat și au urmat două zile de plâns – de fericire. Ne-am bucurat foarte mult amândoi de vestea primită”, a declarat Karmen pentru Viva!.

Karmen a dezvăluit în același interviu și sexul copilului și se pare că va avea un băiețel, iar noi abia așteptăm să vedem ce nume va alege pentru cel mic.

În procent de 90% ni s-a zis că va fi băiat, dar nu pot să mă pronunț 100% până când nu primesc acest procent de la doamna doctor. Eu îmi doresc băiat, părinții iubitului meu își doresc fată, tata își dorește fată, iar mama își dorește băiat. Bobo, în schimb, e când așa, când așa. Azi își dorește băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine își dorește fată, pentru că fetele sunt mai iubărețe. Nu contează ce va fi, sănătos să fie, îl vom iubi necondiționat, așa cum și părinții noștri au făcut-o cu noi”, a dezvăluit Kamen.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.