Kiss Music News

Povestea de viață a excentricului Keith Flint. Ce nu știa lumea despre solistul trupei The Prodigy?

Chiar dacă pe scenă era excentric și plin de energie, în viața reală, Keith Flint era un tip diferit. Află mai mult despre povestea de viață a solistului The Prodigy!

Chiar dacă pe scenă era excentric și plin de energie, în viața reală, Keith Flint era un tip liniștit, care își petrecea timpul liber în propriul pub, alături de prieteni și vecini. Același lucru l-a făcut și în ultimele zile, înainte de a se sinucide. Solistul trecea printr-o perioadă dificilă, din cauza despărțirii de soția sa, pe care  ar fi implorat-o să se întoarcă acasă de nenumărate ori.

Keith spera că va reuși să o convingă pe Mayumi Kai să se întoarcă în Marea Britanie, pentru a nu mai fi nevoit să-și vândă ferma pe care o avea în Essex, care valora în jur de 1.5 miloane de lire sterline.

Keith a sperat mereu că va reuși să se împace cu ea, chiar a sunat-o de mai multe ori, încercând să o convingă să vină înapoi. Mayumi nu este de vină pentru ce s-a întâmplat, din păcate, Keith nu a reușit să treacă peste despărțire...”, a spus o sursă pentru ziarul The Sun.

Ferma lui Keith fusese scoasă la vânzare în urmă cu câteva zile, însă nimeni nu se gândea că acest lucru l-ar fi afectat atât de mult pe solistul trupei The Prodigy.

În câteva fotografii realizate chiar cu câteva ore înainte de moartea artistului, Keith părea „fericit”, fiind surprins stând la o masă, în propriul său local, alături de antrenorul său personal.

Părea foarte fericit, vorbea cu antrenorul său personal despre recordul pe care îl doborâse la alergat și că acest lucru îl făcea să se simtă mult mai bine, mai sănătos. (...) Am fost foarte surprins, ca și fan, să aflu că s-a sinucis câteva ore mai târziu”, a dezvăluit o sursă pentru ziarul The Sun.

Stătea lângă un șemineu, iar când le-am trimis poza prietenilor mei, i-am întrebat dacă se va transforma într-un Firestarter din nou”, a declarat aceeași sursă, făcând referire la hitul care i-a consacrat pe The Prodigy.

Solistul trupei obișnuia să-și vopsească părul înainte de concerte, chiar în propriul său pub, unde era cunoscut ca fiind „un tip foarte generos, plătind uneori prânzul străinilor”, după cum relatează fostul sa barmaniță.

A fost sufletul acestui bar. Hairstylist-ul său obișnuia să îl vopsească aici înainte de concerte. Ceea ce era puțin neobișnuit. Uneori călărea, avea un cal preferat pe nume Blackie, cu care venea uneori până la pub”, a povestit Di Bennet, fosta sa angajată.

Când voia, știa cum să se distreze.Când trebuia să plece în turneu, renunța la alcool și se apuca de alergat, se antrena  mult. Era foarte disciplinat atunci când trebuia. (...) Uneori când aveam clienți la mese, îmi spunea că le plătește el nota. Făcea uneori petreceri pentru localnici, dar nu cânta mai mult de o piesă pentru ei. Îi plăcea ca pub-ul și muzica sa să aibă vieți separate.

Dacă te știa, mereu stătea la povești cu tine. Îi plăcea să stea de vorbă cu fanii și stătea chiar și la poze. Era un drăguț cu toată lumea. Nu l-am văzut niciodată supărat. Dar știu că avea demonii lui. Se lupta cu depresia.

Cred că a avut o copilărie destul de grea, iar tatăl său l-a dezmoștenit. Și-a protejat mereu viața privată și nu își discuta problemele cu oricine, decât cu cei apropiați”, a adăugat Di Bennet.

Se pare că despărțirea de Mayumi l-a dat complet peste cap pe Keith, care a fost nevoit să-și scoată la vânzare ferma din Essex. Cântărețul cumpărase proprietatea în 1997, iar soția sa a obținut drepturi asupra casei abia anul trecut.

Soția lui l-a părăsit la finalul anului trecut. Am văzut o dubă în fața casei, îi transportau lucrurile. Este trist, pentru că îmi aduc aminte de nunta lor de la Black Chapel, din 2006, unde au avut cam 50-100 de invitați, cam toți erau prieteni și rude. Ne-am adunat cu toții la capelă, unde ei cunoșteau pe cineva care i-a cununat, iar apoi s-au îndreptat spre casă, iar vecinii îi opreau pe drum să îi felicite”, a dezvăluit un vecin de-al solistului pentru Mail Online.

De-a lungul timpului, Flint i-a mulțumit in interviuri soției sale, declarând că aceasta l-a ajutat să treacă peste dependența de droguri. Din păcate, despărțirea l-ar fi impins din nou pe artist spre acest viciu.

Îmi aduc aminte cum îmi povestea mereu cât de epuizante sunt prestațiile sale de pe scenă. Îmi spunea că îl seacă de energie. Nu îmi pot imagina cum va continua trupa fără prezența lui pe scenă...”, a povestit un apropiat al artistului.

Keith Flint a devenit imaginea trupei The Prodigy în 1990, fiind cunoscut pentru mișcările sale de dans haotice și pentru frizurile excentrice, care l-au transformat într-unul dintre cele mai interesante personaje ale industriei muzicale. The Prodigy au lansat ultimul lor album, „No Tourists”, în noiembrie 2018, iar în 2019 urmau să cânte la mai multe festivaluri din Europa, printre care și Glastonbury.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.