Kiss Music News

Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei, Clara Maria. Ce a transmis artista de pe patul de spital!

Cum se mai simte Andreea Balan? Artista a făcut un stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a născut-o pe fetița ei.

Andreea Bălan a trecut printr-un moment dificil luni seara, din cauza complicațiilor care au apărut în timpul operației de cezariană. Artista a făcut un stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a născut-o pe fetița ei.

Din fericire, Andreea se simte mult mai bine, iar aseară a postat pe Instagram, prima fotografie cu fetița ei, alături de un mesaj emoționant.

Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria, în brațe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Și mulțumesc din inimă doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri, se numește embolie amniotică, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să traiesc”, a fost mesajul Andreei Bălan.

În urmă cu două zile, soțul artistei, George Burcea a confirmat incidentul pe pagina de Facebook a Andreei.

Incidentul din timpul intervenției este unul foarte rar, e una dintra complicațiile citate, nu poate fi prevăzut prin investigații anterioare, undeva, unul la câteva zeci de mii de cazuri se întâmplă”, a explicat un medic de la Sanador.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.