Kiss Music News

VIDEO | Elena Gheorghe, de nerecunoscut în noul său videoclip. Cum ți se pare schimbarea?

Chiar de Ziua Internațională a Femeii, Elena lansează „Turboman" și prezintă publicului o altă versiune a sa.

Chiar înainte de Ziua Internațională a Femeii, Elena lansează „Turboman" și prezintă publicului o altă versiune a sa. Sound-ul fresh al piesei compuse de Alex Pelin și Adi Colceru și vocea puternică inconfundabilă a artistei sunt completate de o poveste regizată de NGM Creative, în care protagoniștii caută echivalentul sentimentelor în culori, iar finish line-ul cursei este iubirea. 

Mi-a plăcut ideea din spatele piesei „Turboman”, m-a atras povestea foarte tare. ”Turboman” este despre dragoste, suflete pereche și ceea ce implică drumul spre acestea, o luptă despre regăsire și cucerire", spune Elena.  

Pe platoul de filmare artista s-a simțit foarte bine, deși a primit provocarea de a-și schimba look-ul.

M-am simțit foarte ciudat pentru că sunt de foarte mult timp roșcata și mi-a luat ceva să ma obișnuiesc. Filmările au durat 12 ore și ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmări de clip la care am participat", adaugă Elena.  

De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum „Ecou", „Disco Romancing", „The Balkan Girls", „Mamma mia", „Până dimineața", care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decat atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese ca „Midnight Sun" și „Senor Loco".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.