Kiss Music News

Black Eyed Peas, Diplo și Karol G, printre noile nume anunțate pentru festivalul El Carrusel

Black Eyed Peas, Karol G și DIPLO se numără printre noile nume anunțate la El Carrusel 2019!

După succesul înregistrat anul trecut, cu Maluma si Luis Fonsi, festivalul „El Carrusel" revine cu cea de-a doua ediție, în perioada 27 – 30 iunie, pe scenele de la Romexpo – Bucuresti, cu 4 zile de distractie, cu artiști de top, din sfera industriei muzicale internaționale.

Pe lângă Nicky Jam, J Balvin și Ozuna, la El Carrusel îi vom vedea anul acesta și pe Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Karol G, Zion y Lennox, KHEA, Young Thug, Andra, Nicole Cherry, dar și pe Diplo, recent câștigător al premiului Grammy, care va electriza publicul și va împărți aceeasi scenă cu mulți dintre artiștii cu care a colaborat recent.

Festivalul „El Carrusel" 2019 devine singurul eveniment muzical care aduce, în același loc, ritmuri de latino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenți artiști ai momentului.

Anul acesta, organizatorii au pregatit 4 zile de distracție, cu concerte de top, pe mai multe scene, dar și un parc de distractii, zone de foodcourt, artă și relaxare, destinate tuturor categoriilor de vârstă, unde multiculturalismul va îmbrățișa creativitatea liberă.

Ca o noutate în acest an, festivalul „El Carrusel” va oferi publicului șansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sala legendară a cupolei, adiacentă scenei principale. Imediat dupa miezul noptii, aceste petreceri vor completa lista celor mai populare piese, ce vor menține  atmosfera de sărbătoare până la răsăritul soarelui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.