Cool Stuff

Niște americani au iscat un incendiu în Italia, după ce au încercat să gătească paste fară apă

Se pare că americanii ar trebui să rămână la burgeri, pentru că la paste cu siguranță nu se pricep.

Se pare că americanii ar trebui să rămână la burgeri, pentru că la paste cu siguranță nu se pricep. Niște studenți americani, veniți la studii în Italia, au reușit să incendieze o bucătărie, după ce au încercat să gătească paste, fără să le pună la fiert. Mai exact, tinerii au pus pastele direct în tigaie, fără să se gândească de două ori la rețeta clasică.

Ținând cont că pastele trebuie puse la fiert și nu la „fript”, acestea au luat foc imediat, iar flăcările s-au extins în întreaga bucătărie. Studenții nu au știut că pot stinge focul cu apă, așa că au chemat o echipă de pompieri pentru a opri incendiul.

Auzind despre acest incident, bucătarul Fabio Picchi din Florența s-a gândit că studenții nu ar trebui ridiculizați, ci mai degrabaă educați, așa că i-a invitat la niște cursuri de gătit, într-unul dintre restaurantele sale.

Vor lua prânzul în restaurantul meu, alături de doi dintre bucătarii mei. Ei îi vor învăța regulile de bază dintr-o bucătărie, care cu siguranță le vor fi de ajutor.”, a declarat Fabio Picchi.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu, așa că studenții s-au gândit să revină din nou în bucătărie, de data aceasta pentru niște cursuri de gătit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.