Kiss Music News

La două zile de la logodnă, Alex Rodriguez a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez

Alex Rodriguez, acuzat că ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez, deși s-au logodit de curând!

În urmă cu două zile, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anunțat logodna, printr-o postare pe Instagram. Acum, fericitul eveniment este umbrit de declarațiile lui Jose Canseco, un fost jucător de baseball, care susține că Alex ar fi înșelat-o pe J.Lo, cu fosta lui soție, Jessica.

Se pare că totul ar fi început duminică seara, când Canseco se uita la World Of Dance – un show produs de NBC, unde Lopez este jurată. În timpul emisiunii, fostul jucător de baseball a postat pe Twitter un mesaj, în care l-a acuzat pe iubitul lui J.Lo că ar înșela-o.

Mă uit la World of Dance și o văd pe J.Lo cum îi dă mesaje lui Alex Rodriguez și ea habar nu are că el o înșeală cu fosta mea soție, Jessica. Săraca fată,  nici nu știe cine este în realitate acest tip”,  a scris Jose Canseco pe Twitter.

Acesta și-a susținut declarație, afirmând că a fost de față când Rodriguez o căuta pe Jessica.

În urmă cu câteva luni eram cu Jessica și el o suna...”.

Alex și Jennifer Lopez sunt împreună de doi ani, iar de curând, Rodriguez a cerut-o de soție pe J.Lo, în timpul unei vacanțe în Bahamas.

Se pare că Jose Canseco nu s-a oprit cu postările pe Twitter așa de repede.

Alex Rodriguez, nu mai fi un nemernic și nu o mai înșela pe Jennifer Lopez. (...) Te provoc la un meci de box sau MMA, oricând vrei tu!”, a scris Jose.

Deocamdată Alex Rodriguez nu a făcut nicio declarație și nici nu a încercat să se apere, în urma zvonurilor apărute.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.