Kiss Music News

„Bohemian Rhapsody” ar putea avea parte de o continuare. Ce spune trupa Queen?

„Bohemian Rhapsody” ar putea avea o continuare! Ce zici de asta?

Bohemian Rhapsody” a fost cu siguranță unul dintre cele mai apreciate filme din 2018, iar oamenii s-au îndrăgostit de modul în care Rami Malek l-a interpretat pe Freddie Mercury. Producția a avut un imens succes, care a fost recompensat cu mai multe premii Oscar, iar acest lucru i-a făcut pe managerii trupei Queen să se gândească la o continuare.  

Sunt sigur că managerul trupei Queen plănuiește o continuare, care va începe cu concertul Live Aid. Dolezal, care a lucrat cu trupa Queen în perioada în care formația era pe val, a susținut de asemenea că o continuare pentru Bohemian Rhapsody ar fi în discuții”, ar fi declarat o sursă pentru ziarul Page Six.

Conform publicației, Dolezal scrie acum o carte, numită, „My Friend, Freddie”, care ar putea fi folosită pentru următorul film. De asemenea, acesta va lansa câteva interviuri cu Mercury, sub forma unui documentar: „Freddie Mercury: In His Own Words”.

Noi sperăm ca această continuare să se realizeze și să-l aibă ca protagonist tot pe Rami Malek, deoarece actorul ne-a cucerit cu rolul lui Freddie!

„Bohemian Rhapsody” a primit mai multe critici, încă de lansare, din cauza faptului că ar fi omis detalii importante, privind viața lui Freddie Mercury. Spre exemplu, Mercury a fost extrem de loial trupei Queen și nu și-a trădat niciodată colegii, pentru o carieră solo. În schimb, situația a fost prezentată altfel în filmul „Bohemian Rhapsody”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.