Game Of Thrones

Emilia Clarke a vorbit despre scenele intime din „Game of Thrones”

Ce crede Emilia Clarke despre scenele nud din „Urzeala Tronurilor”?

Într-un interviu recent, Emilia Clarke a vorbit despre scenele nud din „Game of Thrones” și a declarat că serialul nu este numai despre asta. Actrița s-a săturat de întrebările incomode pe care le-a primit de la fani și a vrut să-i lămurească.

Emilia Clarke a recunoscut că a avut rețineri la început când a fost vorba să joace o scenă de sex, dar în timp și-a schimbat atitudinea.

E bine să apari gol, dacă scenariul o cere”, a mărturisit actrița.

Posteriorul lui Kit, posteriorul altcuiva, posteriorul meu. Nu mai contează. Serialul nu e despre asta”, a adăugat actrița.

 



Actrița a spus că ar prefera ca oamenii să nu mai vorbească despre scenele de sex, și mai degrabă  să aprecieze importanța pe care femeile o au în acest serial.

Aș putea vorbi despre asta până dimineața. A fost nevoie de multe sacrificii pentru a schimba industria așa cum am vrut și am văzut-o noi, ceea ce este un lucru foarte important și vital”, a spus Emilia. 

Emilia Clarke a recunoscut și că a plâns în timp ce filma ultimele secvențe din Urzeala Tronurilor. Ultimul sezon va începe pe 14 aprilie și va avea doar șase episode. Finalul se anunță a fi unul absolut impresionant, în condițiile în care actrița a spus că, după ce a filmat ultimul episod, s-a plimbat prin Londra „timp de trei ore, fără ţintă”.

Putea să şi plouă, aş fi mers prin ploaie fără să ştiu ce fac. Atunci mi-am dat seama că alcoolul poate provoca depresie. Savuram un pahar de vin şi mă gândeam ‘Nu ştiu de ce nu mă face să mă simt mai fericită!’”, a spus vedeta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.