Cool Stuff

FOTO | Melania Trump are o dublură? Fotografiile cu ea au ajuns virale!

Se pare că Melania Trump ar avea o dublură pe care o folosește pentru aparițiile publice.

O nouă teorie conspiraționistă a cucerit internetul! Se pare că Melania Trump ar avea o dublură pe care o folosește pentru aparițiile publice, iar recent, oamenii și-au dat seama de acest „truc”. Președintele Donald Trump a vizitat Alabama de curând, pentru a se întâlni cu victimele afectate de tornada care a lovit statul american, și din câte se pare, cea care l-a însoțit nu ar fi fost soția sa.

În imagine, cea care se află alături de  Donald Trump poartă o pereche mare de ochelari, care îi acoperă aproape jumătate din față, iar criticii au analizat-o cu atenție, afirmând că aceasta nu ar fi Melania Trump. Ce-i drept, dacă te uiți cu atenție, vei observa că aceasta are o nuanță diferită de păr, este mai scundă decât Melania și are și o formă diferită a feței și a nasului.

Unii internauți au sugerat că Melania ar fi fost înlocuită chiar de propria ei gardă de corp, care îi seamănă destul de mult. În schimb, alții au glumit pe seama acestei întâmplări, spunând că este cea mai nereușită dublură.

Între timp, au apărut și filmări cu vizita Președintelui american în Alabama, iar în imagini, Melania apare fără ochelari și pare a fi chiar ea. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.