Kiss Music News

Succes incredibil pentru băieții de la Jonas Brothers! Au revenit pe primul loc în toată lumea!

Frații Jonas au revenit în forță cu noul lor single „Sucker”

Jumătatea lunii martie vine cu o mare surpriză pentru Jonas Brothers, care, imediat după ce a revenit în peisajul muzical cu piesa „Sucker", debutează pe prima poziție în clasamnetul Billboard Hot 100.

În completarea acestei performanțe, Jonas Brothers (Joe, Nick si Kevin) devine primul grup muzical ce a ajuns #1 în ultimii 20 de ani in topul Hot 100 și prima formație din istorie compusă din membrii unei familii care a reușit să domine acest clasament.

De asemenea, „Sucker" este cel de-al 34-lea single care debutează direct pe prima poziție în Billboard Hot 100 în cei 60 de ani de existență ai acestuia, reușind să fie #1 și în Billboard's Streaming Songs și în clasamentele de vânzări digitale. În doar o săptămână, „Sucker" a fost descărcată de aproape 90 de mii de ori, ascultată de pe Spotify de 50 de milioane de ori, pe când videoclipul piesei a fost văzut de peste 20 de milioane de ori în ziua lansării, acum apropiindu-se de 65 de milioane de vizualizări.

În Statele Unite, „Sucker" este #1 pe Apple Music, iTunes si Spotify, iar în Romania cel mai nou single Jonas Brothers este cea mai ascultată piesă atât pe Spotify, cât și pe Apple Music.



Piesa „Sucker" a fost lansată dupa 6 ani în care fanii Jonas Brothers au sperat la reunirea grupului. Așteptata veste a venit odată cu un teaser din cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden", în care trupa a cântat și un mic fragment extras din piesa „Sucker".

Jonas Brothers este, cu certitudine, una dintre cele mai cunoscute trupe ale secolului 21 – trei albume ce au fost consecutiv #1, spectacole cu casa închisă pe trei continente, 17 milioane de album vândute, peste 1 miliard de ascultări în toată lumea, nenumărate certificări cu disc de platină și aur și o nominalizare la Premiile Grammy, categoria „Best New Artist".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.