Kiss Music News

Lady Gaga a dezvăluit că este însărcinată, însă nu e ceea ce crezi!

Iată ce a dezvăluit de fapt Lady Gaga!

Lady Gaga a dezvăluit că este însărcinată... cu un nou album! Artista a anunțat că lucrează la cel de-al șaselea album de studio pe urmează să-l lanseze.

Lady Gaga a ales să-și anunțe în acest fel lansarea noului album, deoarece în ultimele zile au circulat mai multe zvonuri cu privire la faptul că ar fi însărcinată.

„Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6.”, a scris artista pe Twitter.

Este prima dată când Lady Gaga vorbește despre planurile pe care le are pentru cariera sa, în special după succesul de care s-a bucurat filmul în care joacă, „A Star Is Born” și piesele pe care le-a interpretat pentru această peliculă, în special „Shallow”, care i-a adus un Premiu Oscar, un Grammy, dar și un Glob de Aur.

Cel mai recent album lansat de Lady Gaga a fost în 2016, fiind vorba despre „Joanne”, care a debutat pe primul loc în topuri. Acel album a cuprins hiturile „Million Reasons” și „Perfect Illusion”.

Nu se cunosc alte detalii despre album, însă mai mulți fani au observat faptul că Lady Gaga a început să o urmărească recent pe Rihanna pe Instagram, sugerând astfel că ar putea exista o viitoare colaborare muzicală între ele.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.