Cool Stuff

Farsa zilei | David Beckham și-a văzut pentru prima dată statuia. E mai reușită decât cea a lui Ronaldo?

Ce zici de statuia lui David Beckham? E mai horror decât bustul lui Ronaldo?

Mai țineți minte celebrul bust al lui Ronaldo? Acel bust care semăna mai degrabă cu un personaj din filmele lui Tim Burton, decât cu celebrul fotbalist portughez...

Ei bine, istoria se repetă. James Corden a aflat că David Beckham va avea parte de propria sa statuie și s-a gândit să îi facă o farsă. Comediantul a schimbat statuile înainte de eveniment și a avut grijă să angajeze câțiva actori, care să facă glume pe seama lui David.

Imaginați-vă toată tensiunea pe care a simțit-o David Beckham, până în momentul în care și-a văzut statuia. Tot entuziasmul fostului fotbalist s-a transformat brusc în dezamăgire, în momentul în care a văzut că statuia sa este desprinsă din filmele horror.

Am înțeles că ai vrut să surprinzi emoția, dar uită-te la bărbia mea.(...) Și la ochii mei. Știi, singurul lucru reușit la această statuie este părul. Și în plus, uită-te la posterior... al meu nu arată așa”, i-a spus David Beckham, sculptorului fals.

Fostul fotbalist britanic a părut foarte îngrijorat de aspectul statuii, gândindu-se la momentul în care familia sa va veni să o vadă.

La un moment dat, David s-a enervat atât de tare, încât a cerut ca toate camerele de filmat să fie oprite.

Ești norocos pentru că copiii mei nu sunt aici, sigur ar fi plâns dacă ar fi văzut statuia”, a spus Beckham furios.

În cele din urmă, statuia a avut un final zdruncinător... și a fost înlocuită cu sculptura originală.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.