Kiss Music News

Ce s-a întâmplat cu Hagrid din „Harry Potter”? Actorul a ajuns acum într-un scaun cu rotile!

Robbie Coltrane, actorul care l-a interpretat pe Rubeus Hagrid în seria „Harry Potter”, a ajuns în scaunul cu rotile, din cauza osteoartitrei cu care se confruntă de câțiva ani.

Robbie Coltrane, actorul care l-a interpretat pe Rubeus Hagrid în seria „Harry Potter”, a ajuns în scaunul cu rotile,  din cauza osteoartitrei cu care se confruntă de câțiva ani.

Actorul în vârstă de 68 de ani a fost surprins de fotografi în timp ce se îndrepta spre un hotel din Londra. Coltrane ar avea dureri foarte puternice la genunchi, de ani de zile, iar acum, actorul nu se mai poate deplasa fără ajutor, așa că se folosește de un scaun cu rotile.

Starul din „Harry Potter” este programat pentru  o operație în Statele Unite, însă până atunci, acesta trebuie să se deplaseze cu grijă.

E frustrant pentru el, dar speră să-și revină după operație, a declarat o sursă apropiată actorului.

În urmă cu trei ani, actorul a dezvăluit că doctorii i-ar fi impus să slăbească 40 de kilograme, pentru că altfel ar fi riscat să trăiască toată viața într-un scaun cu rotile.

De asemenea, în 2016, actorul scoțian ar fi declarat că are probleme de sănătate: „Mă lupt cu dureri în fiecare zi. Am avut o operație, iar medicii au descoperit că nu mai am cartilaj la unul dintre genunchi. S-a distrus de tot...

În serialul National Treasure, din 2016, Robbie a fost filmat în timp ce folosea un baston pentru a se putea deplasa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.