Cool Stuff

FOTO | Zece vedete care și-au acoperit tatuajele pe care și le-au făcut pentru iubiții lor

Iată câteva dintre celebritățile care s-au tatuat din dragoste și au regretat!

Se spune că atunci când ești îndrăgostit ești cu „capul în nori”, drept dovadă le avem pe vedetele de la Hollywood, care au ales să-și arate dragostea pentru partenerii lor printr-un tatuaj. Însă dragostea, de cele mai multe ori, durează mai puțin decât un tatuaj. Iată câteva dintre celebritățile care s-au tatuat din dragoste și au regretat.

#1 Pete Davidson



Pete Davidson
și-a tatuat pe gât o mască de iepuraș, inspirat de coperta albumului „Dangerous Woman” a lui Ariana Grande. Mai târziu, Pete a apărut cu o inimă, în locul desenului pe care și-l făcuse pentru Ariana, iar fanii au început imediat să speculeze că sunt probleme în paradis. 

#2 Johnny Depp



Cel mai faimos tatuaj dedicat persoanei iubite îi aparține lui Johnny Depp, care și-a tatuat numele actriței Winona Ryder, pe umărul drept. Johnny Depp și Winona Ryder au format unul dintre cele mai celebre cupluri din anii '90. Actorul și-a tatuat pe umăr „Winona Forever, însă cei doi s-au despărțit, iar în 1994 Johnny Depp și-a schimbat tatuajul din „Winona Forever” în „Wino Forever”. 

#3 Angelina Jolie



Angelina Jolie
şi Billy Bob Thornton au trăit o poveste de dragoste între anii 2000 şi 2003. Pasiunea dintre cei doi nu a fost una fără urme, cei doi amorezi tatuându-şi numele persoanei iubite pe braţ. La scurt timp după despărţire, Angie a acoperit desenul cu „Billy Bob" cu un alt tatuaj cu coordonatele geografice ale locurilor de naştere ale copiilor săi.

#4 Eva Longoria



Actriţa şi-a tatuat pe gât numărul 9, numărul de pe tricoul soţului său, Tony Parker, un baschetbalist celebru în America. După despărţirea care a avut loc în 2010, Eva a apelat la specialişti pentru a  șterge tatuajul.

#5 Marc Anthony



După divorțul de Jennifer Lopez din 2011, Marc Anthony și-a acoperit tatuajul cu numele soției sale pe care și l-a făcut pe încheietură, cu unul mai elaborat. 

#6 Kylie Jenner



În timp ce avea o relație cu rapperul Tyga, Kylie Jenner și-a tatuat pe gleznă litera „t”. Kylie și Tyga au fost împreună în 2014, însă relația lor nu a durat prea mult, iar în 2015 cei doi și-au spus adio. Kylie a înlocuit litera „t” cu „la”. 

#7 Ariana Grande



Ariana Grande
și-a acoperit unul dintre multele tatuaje pe care și le-a făcut cu Pete Davidson. Artista și-a acoperit tatuajul „REBORN” de pe deget cu o ramură de lauri.

Nu am cuvinte să descriu cât de recunoscătoare le sunt acestor oameni care mă ajută constant să mă vindec și să tranform 'lămâile în limonadă' ”, a scris artista la acea vreme pe Instagram

#8 Nick Cannon



Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey a avut nevoie de mult curaj ca să își tatueze pe tot spatele numele soției sale. Nick și Mariah au divorțat în 2016, iar Nick și-a acoperit tatuajul cu numele cântăreței cu unul și mai mare, care îl arată pe Iisus răstignit pe cruce. 

#9 Rihanna



În perioada în care Rihanna și Chris Brown formau un cuplu, cei doi au decis să-și facă împreună un tatuaj. Artișii și-au tatuat pe gât mai multe steluțe, însă după ce s-au despărțit, Rihanna a adăugat mai multe stele la tatuajul ei. 

#10 Zayn Malik




Zayn Malik a avut un tatuaj pe mână cu fosta sa logodnică, Perrie Edwards, pe care în cele din urmă l-a acoperit. 

Foto: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.