Kiss Music News

Detalii picante despre Steve Aoki, DJ-ul care aruncă mereu cu torturi în public. Totul într-o carte de memorii!

Steve Aoki își lansează memoriile, care vor cuprinde detalii picante despre viața sa, dar și fotografii exclusive.

Cu #aokijump a ajuns la numărul 974, însă la capitolul "Cake Me!" nu mai știe nimeni numărul. DJ-ul și producătorul responsabil de toate acestea, Steve Aoki, este pregătit de etapa următoare: își lansează memoriile, în care oferă detalii juicy din viața sa.

Totul începe din copilăria lui Steven Hiroyuki Aoki, memoriile artistului american fiind axate  pe relația pe care artistul a avut-o cu tatăl său, continuând cu lansarea în industria muzicii electronice, proiectele fashion, dar și lansarea propriului label Dim Mak.

"BLUE: The Color of Noise" va include și o categorie de fotografii în exclusivitate, dar și detalii care te vor plasa în mijlocul vieții producătorului din Miami. "BLUE" mai oferă ceva: detalii din viața privată a lui Steve Aoki, detalii care nu au apărut în documentarul lansat de Netflix: "I'll Sleep When I'm Dead". 

Steve Aoki va genera isterie și anul acesta la Neversea, unde vă așteaptă un show incredibil, torturi delicioase și mii de voci care strigă: I WANT CAKE IN MY FACE!

 Festivalul NEVERSEA va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.