Kiss Music News

Cleopatra Stratan lansează „Pupa-ma”, un nou single și un videoclip filmat în Castellon de la Plana

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a Cleopatrei Stratan!

Dupa ce i-a spus „Adio" lui „Ghiță" la început de an, Cleopatra Stratan lansează single-ul „Pupă-mă" cu un videoclip fun, de vară, filmat pe plajele din Grao și Benicassim.

Aceasta piesa mi-a placut de la prima audiție și am început să lucrăm la ea. Mesajul este foarte clar și scurt: Pupă-mă! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite", declară Cleopatra Stratan despre piesa compusă și produsă de Marius Dia, Alex Parker, MADS (Madalin Rosioru), Alin Ilies si Marius Moga, în studiourile DeMoga Music.

Videoclipul este regizat de Iura Luncașu, iar filmările s-au desfășurat în estul Spaniei, în regiunea Castellon de la Plana.

M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că și scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până și vremea de afară a ținut cu noi. Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuț Popescu și ne-am împrietenit foarte bine, ținem și acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut și mă bucur că totul a ieșit bine", adaugă artista.

În iunie 2018, Cleopatra Stratan cucerește publicul cu piesa „Te las cu inima", care adună peste 43,5 milioane de vizualizări pe YouTube. La finalul aceluiași an, Cleopatra colaborează cu Edward Sanda și lansează „Cozonac", o piesa perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Anul 2019 a început pentru artistă cu lansarea piesei „Adio", povestea sfârșitului primei iubiri, redată într-o manieră cinematografică în videoclipul regizat de Roman Burlaca.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.