Game Of Thrones

Povestea tragică a Emiliei Clarke. Actrița a fost la un pas de moarte, în timpul filmărilor pentru „Game of Thrones”

Emilia Clarke, la un pas de moarte în timpul filmărilor pentru „Game of Thrones”!

Emilia Clarke joacă de opt ani în serialul Game of Thrones, unde o interpretează pe frumoasa Daenerys Targaryen. Totuși, viața actriței nu a însemnat în ultimii ani doar filmări, apariții pe covorul roșii și călătorii în țări exotice, dimpotrivă, Emilia a avut mari probleme de sănătate, chiar în timpul serialului.

De curând, actrița a povestit într-un interviu pentru ziarul The New Yorker, despre incidentul care era cât pe ce să îi schimbe viața, în timpul filmărilor pentru Game of Thrones.

„Antrenorul meu îmi spusese să mă  așez într-o poziție de flotări și brusc am simțit cum o bandă elastică îmi strânge creierul. Am încercat să ignor durerea și să trec peste ea, dar nu am putut. I-am spus antrenorului meu că vreau să iau o pauză. Simțeam cum cedez, abia am reușit să mă târăsc până la vestiar.

Am ajuns la toaletă, m-am așezat în genunchi, și am simțit cum îmi cedează corpul. În același timp, durerea era din ce în ce mai puternică, simțeam cum mă înțeapă ceva – totul devenea mai rău. La un moment dat am realizat ce se întâmplă – creierul meu era distrus.

Pentru câteva momente am încercat să ignor durerea. Mi-am spus că nu o să paralizez. Mi-am mișcat degetele și am  încercat să rămân  trează. Am vrut să-mi păstrez memoria vie, am încercat să-mi aduc aminte lucruri, să rememorez niște replici din Game of Thrones.”, a povestit Emilia Clarke.

Se pare că actrița ar fi suferit un anevrism cerebral, iar în urma mai multor investigații, medicii au descoperit că Emilia ar mai fi avut încă un anevrism, care ar fi putut să conducă la un accident vascular mult mai grav.

După cel de-al treilea sezon al serialului Game of Thrones, Emilia a făcut încă o tomografie, care arăta ca anevrismul se dublase. Atunci, medicii i-au sugerat actriței să facă o operație, care din păcate nu a fost una de succes.

Am avut o hemoragie puternică, iar doctorii mi-au spus că șansele mele de supraviețuire sunt precare, dacă nu mă operează din nou. De data asta, doctorii aveau nevoie să ajungă la creierul meu, în modul clasic – prin craniu. Operația trebuia făcută imediat.

Problema era alta... recuperarea avea să fie și mai dureroasă decât prima mea operație. Dacă mă uit în urmă, îmi dau seama că am trecut printr-o luptă mult mai crâncenă, decât tot ce a experimentat Daenerys.

Am plecat din sala de operații cu un tub, care îmi ieșea din cap. Părți din craniu mi-au fost înlocuite cu metal. Acum nu se mai văd cicatricile, care se întind pe tot scapul, până la ureche...”, a povestit Emilia Clarke, despre operație.

Operația  ar fi putut să îi afecteze Emiliei Clarke întreaga carieră, însă din fericire, actrița a reușit să treacă peste acest moment dificil.

„Tot timpul am fost stresată pentru că mă gândeam că mi-aș pierde simțurile și abilitățile cognitive. Dacă voi putea să mă concentrez? Ce se va întâmpla cu memoria mea? Viziunea periferică? Acum le spun oamenilor că tot ce am pierdut a fost gustul bun în materie de bărbați. Dar, desigur că nimic din toate acestea nu suna amuzant pe atunci”,  a spus Emilia Clarke.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.