Cool Stuff

FOTO | Zece vedete care au născut după 40 de ani

Iată cine sunt vedetele care au născut după vârsta de 40 de ani!

Din ce în ce mai multe femei devin mame după 40 de ani, iar vedetele nu fac nici ele excepție. Unele dintre ele nu s-au lăsat învinse de ceasul biologic și au adus pe lume unul sau mai mulți copii.

#1 Madonna



Atunci când a adus pe lume primul său copil, Madonna avea 42 de ani. Pe lângă cei doi copii biologici, artista a mai adoptat încă patru.

#2 Uma Thurman



Uma Thurman avea 42 de ani când i-a dat naștere micuței Luna, fiica ei și a lui Arpad Busson. Actrița mai are încă doi copii, din căsătoria cu Ethan Hawke.

#3 Eva Mendes



Eva Mendes a devenit prima oară mama la 40 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Esmeralda. Doi ani mai târziu, a venit pe lume și Amanda. Eva Mendes este căsătorită din 2011 cu actorul Ryan Gosling.

#4 Celine Dion



După mai mule încercări, la 42 de ani, Celine Dion le-a dat naștere gemenilor Eddy și Nelson. Artista mai are un copil, Rene Charles în vârstă de 18 ani.

#5 Meryl Streep



Meryl Streep are patru copii, iar cel mai mic dintre ei s-a născut în 1991, cu puțin timp înainte ca actrița să împlinească 42 de ani.

#6 Julianne Moore



Actrița are doi copii, iar primul născut a fost Caleb, pe când artista avea puțin peste 30 de ani. Mai târziu, la 41 de ani, Julianne a născut-o pe Liv.

#7 Halle Berry



Actrița a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 41 de ani, iar șase ani mai târziu l-a adus pe lume și pe Maceo. Halle Berry a declarat că nu credea că va mai rămâne însărcinată, pentru că se credea „prea bătrână” pentru a mai avea copii.

#8 Nicole Kidman



Pe vremea când era căsătorită cu Tom Cruise, Nicole Kidman a avut o sarcină extrauterină, însă ea și actorul au decis să adopte doi copii: Isabella și Connor. Spre finalul căsniciei cu Tom Cruise, Nicole a mai pierdut o sarcină.

În 2006, actrița s-a căsătorit cu artistul Keith Urban, iar la vârsta de 41 de ani a adus-o pe lume pe Sunday Rose. Trei ani mai târziu, Nicole Kidman a devenit din nou mamă, însă de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat.

#9 Gwen Stefani



Fosta membră a trupei No Doubt are trei copii, aceasta declarând că fiul ei cel mic, Apollo este un adevărat miracol, deoarece artista a născut la 44 de ani.

#10 Salma Hayek



Valentina a venit pe lume atunci când Salma Hayek avea 41 de ani. Sarcina actriței nu a fost lipsită de complicații, însă Salma a declarat că cel mai fericit moment din viața ei a fost acela în care a devenit mamă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.