Cool Stuff

„Us”, filmul care îți va da fiori în 2019. Află totul despre el!

Află mai multe despre thriller-ul „Us”, care a ajuns în cinematografele din România!

Începând de luna aceasta, poți urmări în cinematografele din România filmul „Us”, care îți va da fiori încă din primele momente. Dacă ai văzut trailer-ul probabil că ți-a rămas deja în minte piesa „I Got 5 On It” și te întrebi care e treaba cu acei oameni îmbrăcați în salopete roșii? Nu este vorba de un jaf ca în „Casa de Papel”, ci despre o serie de crime, care te vor șoca.

Trailerul ni-i prezintă la început pe Adelaide și Gabe Wilson, alături de copiii lor, Zora și Jason, care merg într-o vacanță de vară în Santa Cruz. Totul începe să ia o razna în momentul în care Adelaide își reamintește un moment traumatizant.

Aceasta își aduce aminte că în copilărie s-a rătăcit într-un parc de distracții din Santa Cruz, și a ajuns singură într-o casă cu oglinzi, încercând să găsească ieșirea. Acolo, Adelaide s-a întâlnit cu o creatură care îi semăna perfect – o fetiță care arăta exact ca ea.

Peste ani, Adelaide îi povestește soțului ei de această întâmplare, însă acesta nu o crede până când familia lor nu se intersectează cu niște clone diabolice.

Familia Wilson este ținută captivă în propria sufragerie de această echipă de clone, însă în cele din urmă, aceștia reușesc să evadeze, ajungând la casa familiei Tyler. Acolo, familia Wilson descoperă că prietenii lor au fost uciși de propriile lor clone și descoperă că întreaga țară este atacată de aceste creaturi.

Se pare că proiectul clonelor ar fi fost finanțat de guvern, iar acest experiment ar fi eșuat. Oamenii de știință ar fi vrut să creeze clone care să imite perfect fiecare detaliu fizic al oamenilor, însă din păcate aceștia nu au putut să copieze și conștiința umană. Clonele sunt realizate perfect din punct de vedere fizic, însă din punct de vedere mental acestea au probleme serioase.

Dacă vrei să afli mai multe despre „Us”, îți recomandăm să vezi filmul în cinematografe!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.