Kiss Music News

Iubitul lui Jennifer Lopez, acuzat din nou de infidelitate. Cu cine ar fi avut o aventură?

După primul scandal de infidelitate, urmează și al doilea, iar protagonistul este tot Alex Rodriguez.

După primul scandal de infidelitate, urmează și al doilea, iar protagonistul este tot Alex Rodriguez. Conform publicației DailyMail, logodnicul lui Jennifer Lopez ar fi flirtat cu un fost model Playboy, chiar înainte de a o cere de soție pe J.Lo.

Cine îl acuză pe Alex Rodriguez?

Zoe Gregory a declarat pentru DailyMail că fostul sportiv i-ar fi trimis mesaje provocatoare pe WhatsApp, în perioada 26 decembrie 2018 – 22 ianuarie 2019. Gregory insistă că A-Rod i-ar fi propus un ménage à trois și i-ar fi cerut să iasă la o întâlnire.

J-Lo este o persoană minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să o ceară de soție, el îmi cerea mie clipuri sexy și mă ruga să programăm întâlniri cu alte fete”, a spus Zoe Gregory, pentru ziarul The Sun.

Se pare că în mesajele respective, Alex Rodriguez ar fi complimentat-o pe Zoe, i-ar fi cerut videoclipuri provocatoare, i-ar fi propus un ménage à trois și chiar i-ar fi trimis fotografii indecente.

Parcă era un cățel în călduri. Părea destul de disperat”, a declarat fostul model Playboy. „Dacă J.Lo vrea dovezi, poate să mă caute oricând”, a adăugat Zoe Gregory.

Până acum, nici Alex Rodriguez și nici J.Lo nu au comentat declarațiile respective. Cei doi au ales să păstreze tăcerea și în cazul lui Jose Canseco, care l-a acuzat pe A-Rod că ar fi avut o idilă cu fosta lui soție, Jessica Canseco.

Când s-au logodit Jennifer Lopez și Alex Rodriguez?

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit la începutul lunii martie și au ales să împărtășească momentul și cu fanii lor, pe rețelele de socializare.

Cuplul a postat o fotografie în care Alex o cere în căsătorie pe Jennifer Lopez, iar ulterior, au apărut în presă informații despre inelul de logodnă, care valorează un milion de dolari. J.Lo și A-Rod sunt împreună de doi ani, și au patru copii din căsătoriile anterioare.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.